Egerben hol van az NST? A terhes ambulanciánál?

Szia!
Igen, az SZTK-ban a 103-as szobában van NST. Szerintem a vizsgálat is ott történik, mert ott van a doki is. Annyi, hogy az NST egy belső helyiségben van.

Ha nincs választott orvosod és nőgyógyászod akkor Sztk.csak vigyél magaddal élelmet,innivalót mindent mert 40 fok van a folyosón és kb 2-3 óra mire sorra kerülsz..
én ma tévedtem véletlenül arra felé...hát ami ott megy az vmi botrány!

Így van, az SZTK-ban van, első emelet, 103-as ajtó. Mikor odaérsz, húznod kell egy sorszámot, és amikor kijön az asszisztens, odaadod neki a sorszámot, illetve a kiskönyvedet is. Leülsz, várakozol, míg nem szólítanak. Amikor ez megtörténik, akkor bemész a 103-asba, és lesz egy elkülönített kis szoba, ahol majd az asszisztens rád rak egy kis ketyerét...onnantól kezdve neked csak ücsörögni kell, a babának meg elvileg mozgást produkálni ( ha alszik a baba, akkor felkeltik ált-ban)...amikor vége az NST mérésnek, az asszisztens valószínűleg kitessékel ismét a váróba, majd újra fog szólítani. Ismét bemész, és ezúttal a doktor úr fogja kiértékelni a kapott eredményt...
Ha szükséges megvizsgálnia, akkor azt a 103-asban megteheti...nekem a streptococcust nézte meg ott a dokim egyszer...de ált-ban nem szoktak ott vizsgálni szerintem
Szép napot!
40+3 hkm

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!