Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egerben hol van az NST? A...

Egerben hol van az NST? A terhes ambulanciánál?

Figyelt kérdés
És az orvos hol vizsgál, ha szükséges?
2012. jún. 27. 12:18
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen, az SZTK-ban a 103-as szobában van NST. Szerintem a vizsgálat is ott történik, mert ott van a doki is. Annyi, hogy az NST egy belső helyiségben van.

2012. jún. 27. 12:20
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha nincs választott orvosod és nőgyógyászod akkor Sztk.csak vigyél magaddal élelmet,innivalót mindent mert 40 fok van a folyosón és kb 2-3 óra mire sorra kerülsz..

én ma tévedtem véletlenül arra felé...hát ami ott megy az vmi botrány!

2012. jún. 27. 12:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Így van, az SZTK-ban van, első emelet, 103-as ajtó. Mikor odaérsz, húznod kell egy sorszámot, és amikor kijön az asszisztens, odaadod neki a sorszámot, illetve a kiskönyvedet is. Leülsz, várakozol, míg nem szólítanak. Amikor ez megtörténik, akkor bemész a 103-asba, és lesz egy elkülönített kis szoba, ahol majd az asszisztens rád rak egy kis ketyerét...onnantól kezdve neked csak ücsörögni kell, a babának meg elvileg mozgást produkálni ( ha alszik a baba, akkor felkeltik ált-ban)...amikor vége az NST mérésnek, az asszisztens valószínűleg kitessékel ismét a váróba, majd újra fog szólítani. Ismét bemész, és ezúttal a doktor úr fogja kiértékelni a kapott eredményt...

Ha szükséges megvizsgálnia, akkor azt a 103-asban megteheti...nekem a streptococcust nézte meg ott a dokim egyszer...de ált-ban nem szoktak ott vizsgálni szerintem

Szép napot!

40+3 hkm

2012. jún. 27. 12:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Ja, és készülj fel, tényleg alig van levegő! És meleg is van nagyon..Én nem is kánikulában jártam ott utoljára, mégis majdnem megpusztultam, olyan légszomjam volt! :(
2012. jún. 27. 12:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen, sejtettem, hogy ott van. Ha mentem beutalóért akkor is már millióan várakoztak ott és semmi rendszer nincs. És sokan vannak akikkel kivételeznek (gondolom akiknek orvosuk van), a többiek meg "dögöljenek meg". :(
2012. jún. 27. 12:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Ömmm, azért kell sorszámot húzni az NST-nél, hogy "ne dögöljél meg"...velem még nem kivételeztek, sosem szólítottak hamarabb, pedig akkor szoktam menni, amikor a fogadott dokim rendel...ha valaha is kivételeztek velem, az az UH-nál volt, és azt is azért tették, mert már 40 hetes is elmúltam, és kissé nehézkesebb az élet ebben a terhességi korban :)
2012. jún. 29. 10:47
 7/7 A kérdező kommentje:
A kivételezést nem az nst-re értettem, hanem utána mikor várnod kell a papírra, hogy ránézzen az orvos, meg aláírja, ami kb 1 perc lenne és rögtön, hogy leszedik a tappancsokat rólad ezt meg lehetne ejteni, de nem áááá menj ki, várjál még vagy fél órát az 50 fokos, levegőtlen folyosón és dögölj meg.Egy cseppet sem foglalkoznak azzal, hogy az ájulás kerülget, mert egy deka levegő sincs és egymást tapossák az emberek.
2012. aug. 6. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!