Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Azok a dohányos kismamák,...

Azok a dohányos kismamák, akik azt mondják, hogy csak napi 1-2 szál cigit szívnak, azok vajon igazat mondanak vagy csak szégyenlik, hogy egyáltalán cigiznek és inkább letagadják a mennyiséget?

Figyelt kérdés
személyes tapasztalat is érdekel,persze név nélkül!és kérném azokat a kismamákat,akik nem dohányoznak(én sem cigizek),hogy ne bántsák azt,aki hozzászól és cigizik!csak puszta kíváncsiság!
2012. jún. 26. 17:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Érdekes a kérdés! Szerintem van aki tényleg le tudja szorítani egy-két szálra, de az borzasztó lehet, egész nap várni azt az egy alkalmat, amikor rágyújthat. De már ez is elég nagy akaraterő! Sokan pedig csak lódítanak, mert hát saját maguk előtt is szégyellik, hogy gyengék letenni, de hát ez van. Én leszoktam a baba előtt egy hónappal, pontosabban abbahagytam, mert leszokni nem lehet. Nem hittem volna, hogy következő hónapban rögtön sikerülni is fog. Azóta egyetlen egy szál cigit csentem el apósomtól egy óvatlan pillanatban és teljesen egyedül, amikor senki nem volt otthon, akkor az ablakon kilógva rágyújtottam. Kb a feléig bírtam, aztán eldobtam. Egyrészt a lelkiismeretfurdalás miatt, másrészt mert annyira megszédültem, hogy majdnem kiestem az ablakon és az ötödiken lakunk. Na onnantól kezdve nem kockáztattam. Majd ha a babám leszokott a cicről én szépen újra kezdem a saját szenvedélyem.

19 h km

2012. jún. 26. 19:43
 12/13 anonim ***** válasza:
én az elsőnél cigiztem, mikor terhes lettem. nem olyan erőset, de kb 3 napig tartott egy doboz. rögtön nekiálltam, hogy leteszem, de nem bírtam. csökkentettem, gyengébbet szívtam, de csak elszívtam néhány szálat egy nap. aztán meghalt a gyerekem apja, az nem segített abban, hogy leszokjak. végülis kb 7-8 hónapos voltam, mire sikerült letennem. az utolsó 1-2 hónapban nekem tleg 1 vagy 2 ment el egy nap a leggyengébből amit lehetett kapni, de azt az istennek se bírtam letenni. bőgve cigiztem. aztán végül sikerült szerencsére. és a lányom is egészséges lett.
2012. jún. 27. 22:30
 13/13 anonim ***** válasza:
9es válaszolónak: próbáld elválasztani a cigit az egyéb dolgoktól mint pl evés után, wc előtt, kv mellett stb. ha ez sikerül már félúton vagy, hogy letedd. nekem ez volt a legnehezebb. és ami a legfontosabb, hogy ne add fel az elsőnél mikor nem sikerül. én azt csináltam, hogy eldöntöttem, hogy innentől soha többet.. aztán mikor nem bírtam tovább rágyújtottam és kiakadtam, hogy képtelen vagyok erre és rágyújtottam megint és megint és megint. ne várj túl sokat magadtól, örülni kell minden apró lépésnek. minden szálra csak akkor gyújts rá, ha nem bírod tovább. meg lesz az eredménye. sok sikert neked, én drukkolok :)
2012. jún. 27. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!