Ma kezdem a 8. hónapot és annyira mini a pocim, hogy kb 4 hónaposnak néznek, normális ez?
Nem kell aggódnod, Te ilyen alkat vagy. Az egyik barátnőm erre a hétre van kiírva és ugyanekkora a pocakja mint neked :) Ő is nagyon vékony, de a baba szépen fejlődik, legutoljára 2900gramm körül tippelték, tehát nem olyan nagyon kicsi.
Szerintem nagyon aranyos vagy, és egyáltalán nem baj, hogy nincs egy "hordó" elötted :)
25hkm
3-as vagyok!
Nem olyan pici a pocakod!Szép gömbölyű!!!Akarod hogy megmutassam mekkora az enyém most 24+3 hetesen.Arra az időre nekem is kb akkora lesz a pocim mint neked!A dokim is mondta hogy nem leszek görögdinnye! :):)
Örülj neki, nem lesz lógó pocid.
Engem is csesztetnek, hogy pici, ikreket várok. Tegnap láttam ugyanilyen idős kismamát, ikreset, dupla ekkora pocival, igaz ő alacsonyabb, meg nagyobb darab.
Babák nőnek, ez a lényeg:) 33 h km
Kedves Ikres Kismami, nagyon sok boldogságot a babákhoz és a lényeg tényleg ez, hogy jól vannak a gyerekek :)
18as válaszoló, Nekem is ekkora volt 23+5 hetesen. 24-et nem tudom, mert nem dokumentáltam, de ugye, nem nőtt elképesztő sebességgel, szóval ekkora lehetett. Veled is minden ok, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!