Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Született valakinek kis súlyú...

Született valakinek kis súlyú babája? A 35. hét után? 2-2.5 kgra gondolok. Minden rendbe van vele?

Figyelt kérdés
2012. jún. 26. 08:47
 1/7 Sókristály ***** válasza:
Keresztlányom a 38. héten született 2.45 km-mal, 48 cm.rel. Kutya baja :-)
2012. jún. 26. 08:50
 2/7 Sókristály ***** válasza:
km=kg, de gondolom, erre rájöttél magad is :-)
2012. jún. 26. 08:51
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem ikreim születtek 39.hétre. Az egyik 2400 g-mal. Sosem volt vele semmi baj, jól szopott. A szilárd kaja volt gond, 9 hónapos koráig csak szopizni akart. Ma sem nagy étkű, egy évesen 7,6 kg. Sosem volt beteg, önállóan jár, egy-két szót mond. Csak méretben marad el a testvérétől, aki 3 kg felett született. Sőt, mozgásban ügyesebb is nála.

Szerintem nem a súly a lényeg, hanem hogy MIÉRT születik kis súllyal.

Remélem, segítettem.

2012. jún. 26. 08:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Volt egy szobatársam az ő kislánya 2100g-al jött a világra a 9.hónapra.Sajnos neki a szívecskéjével volt valami probléma nem nagy dolog,de a hazaindulásuk napján jött be a doktornő és monta az anyukának,hogy inkább még néhány vizsgálatot elvégezne a babán.Mi is akkor jöttünk el,így nem tudom,hogy végül is mi lett,de én úgy gondolom,ha nagy lett volna a baj azt kerek perec megmondta volna,nem biztos,hogy a súly állt a háttérben,én arra gondoltam,hogy a szívével állt összefüggésbe a súlya.
2012. jún. 26. 09:03
 5/7 anonim ***** válasza:

A első kisfiam 2270g-al 45cm-el született 39.hétre.Most két éves,mindent tud amit ebben a korban tudnia kell,egészséges mint a makk.:-)

A második 2450g 47cm-el született,ő most 6 hónapos,neki sincs semmi baja.De mivel mi szülők alacsonyak vagyunk,így lettek ők is kisebbek mint az átlag.

2012. jún. 26. 09:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem a 17 éves nagyfiam született 35 hétre, 2550g-al. Semmi baja, sőt, át sem került a koraszülött osztályra.
2012. jún. 26. 09:56
 7/7 anonim ***** válasza:
én 32. hétre születtem 1600 grammal. kutya bajom, most én hordom a kis babócámat :)
2012. jún. 26. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!