Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj ha gyakran hajolgatok? 5...

Baj ha gyakran hajolgatok? 5 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
Van amihez muszáj. Csak volt már olyan ismerősöm akinek a hajolgatástól ment el a gyerek. Bár az lombikos volt. Lehet ahhoz köze vagy amúgy is baj?

2012. jún. 25. 23:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Nem hiszem, hogy nagy gond, ha nem túl sokat és nem túl mélyre hajolsz. Első 3 hónapban még nem nagy a pocak, hogy megnyomd a babát. Én sajnos munkámból kifolyólag pont az első 12 hétben hajolgattam, de odafigyeltem, hogy ne legyen baj. Véleményem szerint egy egészséges kisbaba pár hajolgatástól nem megy el.

35hkm

2012. jún. 25. 23:51
 2/3 anonim ***** válasza:
inkább örülj, amíg le tudsz hajolni. én már a zoknimat is nehezen veszem fel, a fürdés utáni törülközésről nem is beszélve.. én ennyi idősen még kertészetben dolgoztam, semmi bajom nem lett.
2012. jún. 26. 09:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem baj, sőt! Én a 35. hétig jártam kismama jógára (utána már sajna nem volt lehetőségem elmenni), ahol rengeteg olyan nyújtást (is) csináltunk, ami kismamaként is belefér. Valószínűleg ennek köszönhető, hogy én egyáltalán nem szembesültem azokkal a problémákkal, amikre más kismamák panaszkodnak (nem tudják levágni a körmüket a lábukról stb.). Pedig 20 kg-t híztam... Nyilván nem szabad állapotosan megerőltetni magad, de szerintem majdnem annyira káros az is, ha az ember túlóvja magát. De ezt majd úgyis érezni fogod (mármint hogy neked mi fér bele és mi nem), ha eltelik egy kis idő a várandósságod során és magabiztosabb leszel.
2012. jún. 26. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!