Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti is ennyire gyakran érzitek...

Ti is ennyire gyakran érzitek a babátokat?

Figyelt kérdés
22 hetes vagyok és kb. a 20. hétig az volt a gondom, hogy egyáltalán nem éreztem. azóta viszont úgy beindult, hogy reggel, délben, délután és este is érzem. van, hogy 3-4 perc telik el egy-egy rúgás között, ebből gondolom hogy ezekben a kimaradt percekben is aktív, csak én esetleg nem érzem. Nektek is ennyit mozgott már ekkor a babátok? vagy van olyan köztetek, akinek igen? későbbiekben is ilyen aktív baba maradt?:)
2012. máj. 22. 12:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát én sűrűn érzem nagyon. Ma kezdtem a 21.hetet és ha fekszem mindig mozog
2012. máj. 22. 15:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én most vagyok a 22. hétben, és igen aktív az én Babám is :) Fizikailag nem mindig kellemes, de lelkileg tejesen feltölt energiával:)

2012. máj. 22. 15:52
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! :) annyira jó érzés, már annyira vártam ezt.. gondolom Ti is :) boldog babavárást!!
2012. máj. 23. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!