Milyen gyakran érzitek a babátokat csuklani? Meddig tart ez az állapot a babáknál? És hogy álltok a haskeményedéssel?
Én már minden nap érzem,hogy csuklik szegénykém,és annyira sajnálom ŐT!Most is csuklik éppen,és érzem,hogy nem tetszik NEKI:(Van,hogy több mint 10 percig is csuklik...
A haskeményedésem már igen intenzív,sokszor már fáj is,és naponta többször,van,hogy 5-8-szor is keményedek ami már fáj....
34 +1 h vagyok
Nekem is nagyon sokat csuklik egy nap, 5-6szor is, kb.5 percig tart. Biztos nem kellemes ez neki, de arra gondolj, hogy ez egy jó jel arra, hogy már kifejlődött a tüdeje és ez is edzi valamilyen formában.
37 hetes km
Az én kislányom is csuklik nap mint nap. Biztos nem tetszik neki, mert egy idő után bemérgeli magát és iszonyatosan elkezd forgolódni, rugdosni.
Keményedések az elmúlt 1-2 hétben jelentkeztek nálam, de még nem tul sűrűn.
Viszont van helyette jósló fájás:-)
37h km
Köszi a választ:)
Akkor nem vagyok egyedül:)
35.héteben akkor ezek szerint ez mondjuk,természetese a babáknál?
3.terhességem,de ilyenre nem emlékszem a másik 2-vel:)
mINDENKINEK TOVÁBBI KELLEMES BABAVÁRÁST,ÉS KITARTÁST ERRE A KIS IDŐRE:)
Ja!Persze gyors,és könnyű szülést kívánok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!