Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor fordul ki a köldök?...

Mikor fordul ki a köldök? Mindenkinek kifordul?

Figyelt kérdés
19 hetes leszek pénteken. Eddig nem híztam semennyit, de a hasam igen csak gömbölyű, a közepén pedig ott csücsül a küldököm, ami olyan szép kis lyuk, hogy már egészen prózai! Fogalmam sincs, hogy lehetséges az, hogy ha ennyire feszül befelé, akkor ez egyszer ki is fog forudlni! Vélemények?

2012. jún. 25. 19:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ez attól is függ, kinek milyen a köldöke, van akinek alapból dudor van benne és nemcsak egy gödröcske. Én a 40. hétben vagyok, jó nagy pocakkal, de csak szépen kisimult. Amúgy ahogy a has visszaalakul, a köldök is visszamegy, nem marad ilyen. Annyira feszes a pocakom, hogy anatómiailag lehetetlen lenne, ha megmaradt volna egy puha lyuk :)

39 hetes kismama

2012. jún. 26. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!