Mennyire gyakori?

Figyelt kérdés
Olvasgattam a net-en a köldökzsinórról. És hogy attól hogy a baba nyakára tekeredik még nem fullad meg csak akkor van baj ha megtörik a köldökzsinór vagy csomó lesz rajta.. Ez mennyire gyakori?! Jobb lett volna ha nem olvasom el..meg hogy minél hosszabb a köldökzsinór meg minél több a magzatvíz annál nagyobb az esélye hogy a baba magára tekeri és esetleg megtörik.
2012. jún. 25. 15:51
 1/4 anonim ***** válasza:
nem tudom mennyire gyakori, de ne olvass rossz dolgokat és nyugodj meg!
2012. jún. 25. 16:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne is mondd! Egy hete voltunk 4D-n,ahol tisztán látszott,hogy a babámnak a nyakán van a zsinór.. Rendesen be is paráztam,ráadásul épp olyan heppje volt a kis fickónak,hogy alig mozgott.. A doki erre annyit mondott nekem,hogy nagyon bele tudnak gabalyodni,de valahogy ki is másznak belőle.. Ha meg ne adj isten gond van,azzt úgysem lehet megakadályozni kívülről.. Ilyenre nem is szabad gondolni,csak pozitívan! Jobbat még nem találtak ki a köldökzsinórnál :)
2012. jún. 25. 16:10
 3/4 anonim ***** válasza:
A miénken csomó volt, de laza. Ez a baj a nettel, jobb nem tudni ilyeneket. Hogy mennyire gyakori, nem tudom, de teljesen mindegy, mindenképp gyakoribb, mint kellene.
2012. jún. 25. 17:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer valaki azt tanácsolta a terhességem ideje alatt ne is keressek rá ilyesmikre a neten, mert felesleges aggodalmakat okoz... Nem is tettem... De most én is megijedtem kicsit! :S Na gyorsan el kell hessegetni ezeket a gondolatokat és nyugi!

20 hkm :)

2012. jún. 25. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!