Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gyakori eset, hogy nem csak a...

Gyakori eset, hogy nem csak a baba hanem más is kijön szülés közben?

Figyelt kérdés
Ezért félek behivni az apukát a szülésre,pedig szeretném ha velem lenne.
2012. jún. 22. 09:19
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
11%
Vér jön ki, meg a baba. Baba után pedig a lepény. Más nem jön ki. Te mire gondoltál a "más" alatt?
2012. jún. 22. 09:20
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen , elég gyakori. Még beöntés vagy "kúpozás" ellenére is. Az apuka nem látja, a szülésznők meg a sokik meg már gyakorlottak ebben. Fognak egy rongyot, vagy egy papírtörlőt, aztán huss! már senki sem látja.....
2012. jún. 22. 09:21
 3/19 anonim ***** válasza:
90%
Kaki...kijöhet. De ezért ne maradjon távol, majd a fejedhez áll. Amúgy is van beöntés, meg a kitolás első babánál viszonylag sokára van általában, szóval addigra csak kijön...
2012. jún. 22. 09:22
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Kakira, pisire gondolsz?

Igen, előfordul, de a szülésznők, orvosok ezt olyan természetességgel kezelik (láttak már 1000 ilyet), hogy nincs mitől tartanod.

Nekem sok barátnőm észre sem vette, hogy bepisilt.

2012. jún. 22. 09:22
 5/19 anonim ***** válasza:
70%

Ha másra gondoltál, mint az első válaszoló, akkor kijön még a (hogy szépen fogalmazzak) a széklet is, ha nem kapsz beöntést!!!

De éppen ezért csinálják szülés előtt!!

Szerintem ne félj bevinni Apát, mégiscsak az Ő gyereke is, és ha be akar menni veled, akkor engedd Neki!! :)

2012. jún. 22. 09:23
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Mire apuka észrevenné, már el is tüntetik. Mondjuk engem sosem zavart ez a része a dolognak. Én úgy vagyok vele, hogyha valaki szeret, és valakit szeretek, akkor nem zavarnak ezek a dolgok. Az én férjem azt mondta, hogy ő tuti nem ezt figyeli, miközben a gyerekének adok életet. Különben is, mi lenne ha pl valami betegség miatt mondjuk pelenkázni kellene vagy őt vagy engem. Elhagynánk egymást? Nem hiszem.
2012. jún. 22. 09:23
 7/19 Izi17 ***** válasza:
100%
Én is pont ettől féltem, és bizony kijön/kijöhet kaki is, de tényleg úgy van, hogy az orvos és a szülésznő nem csinálnak ebből problémát, valószínűleg te észre sem fogod venni. Szerintem beszéljetek erről, hogy ilyen lehet, hogy ő is fel tudjon erre készülni. Az is fontos, hogy az apuka mit szeretne. Nálunk úgy volt, hogy a férjem a "végére" a kitolásra már nem marad bent (mert az a legdurvább rész ugye), de mégis maradt és nem bánta meg, és nagyon büszke ránk, hogy végigcsináltuk.
2012. jún. 22. 09:28
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
kijohet, igen. Nekem kijott a ferjem is ott volt, talan latta is, de nem ez marad meg sztem... Emiatt ne hagyd ki, hiszen az o gyereke is.
2012. jún. 22. 09:29
 9/19 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Nem akadok fent ezen. Bent lesz a szülésnél...ö a világon az egyedüli ember aki mindig megtud nyugtatni és nincs ciki elötte. ha jön más is,hagy jöjjön :)
2012. jún. 22. 09:30
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

5-ös vagyok! Ez a beszéd!!

Hiszen szeretitek egymást, szerelmetek gyümölcse jön világra és ez olyan csodálatos!!! :)

2012. jún. 22. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!