Gyakori eset, hogy nem csak a baba hanem más is kijön szülés közben?
Szülés előtt egész nap hasmenésem volt, kaptam beöntést is és így is jött még, igaz minimális (akkor már csak barnás "víz" volt az egész. pár csepp) Bocs a részletes leírásért :)
Adott pillanatban téged is a legkevésbé fog érdekelni. Persze előtte én is ezen aggódtam, hogy mi lesz
Ne haragudjatok, de olyan jót nevettem azon, hogy a "szerelmetek gyümölcse jön világra". :D Én még azt is hozzáírtam volna, hogy meg egy kis feketeleves.
Amúgy ezen én is gondolkodtam, hogy, mivel nekem alacsony a fájdalom küszöböm, tuti be fogok sz.rni, annyira fog fájni, akkor mi van? De aztán kitaláltam, hogy a párom csak akkor lesz bent, ha "szünet" van, aztán a végén ő dönt, hogy marad-e vagy sem. Apukám előre figyelmeztette, hogy lehet, hogy el fog ájulni a sok vértől és a szagtól ami a szülészeten van (apukám kiváló orvos, patológus, de mondta, hogy egyetlen egyszer ájult el az egyetemi gyakorlaton, amikor szülészetre mentek vizitelni. :D). A férjem fogorvos, szóval valamennyire hozzá van szokva a vérhez, na de a másik szájon azért több vér jön ki ilyenkor. A beöntéstől nagyon rettegek, mert még sosem volt, de nyilván célja van, ezért bevállalom, de mi van ha még utána is lesz? Gondolom semmi, de az olyan cikiiiiiiiiiiiii!!!!! Jó, tudom, láttak már ilyen, de én még neeeeem!!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!