Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gyakori eset, hogy nem csak a...

Gyakori eset, hogy nem csak a baba hanem más is kijön szülés közben?

Figyelt kérdés
Ezért félek behivni az apukát a szülésre,pedig szeretném ha velem lenne.
2012. jún. 22. 09:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Gondolj arra, hogy Ti egy család lesztek. Lesztek még idősek és betegek is. Akkor is mellette leszel és ő is melletted. Jóban rosszban. Mert akkor is a társad és a férjed lesz, amikor majd beteg és gyenge lesz, és talán már pelenkázni kell, idős korában. Ilyen apróság, mint a kaki nem állhat közétek. Ez egy természetes folyamat, ami sem nem ciki, sem nem különleges. Van. Ennyi. Ott életet fogsz adni a közös babátoknak! Szinte képtelen lesz felfogni azt a hatalmas boldogságot, amit a Pici látványa fog okozni! Szerintem azt sem fogja tudni, hol van... észre sem fogja venni, ha bármi történik, de ha mégis, nem fogja érdekelni! Ez hatalmas élmény az ember életében! Ne hagyja ki csak azért, mert kicsit kényelmetlen neked az a kb. tized másodperc, ami alatt a szülésznő már el is tüntetni, ha jönne.. (mert folyamatosan törölgetni fognak ott lent, hogy a doki és a szülésznő mindent jól lásson!). Sok boldogságot nektek!
2012. jún. 22. 09:42
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Szülés előtt egész nap hasmenésem volt, kaptam beöntést is és így is jött még, igaz minimális (akkor már csak barnás "víz" volt az egész. pár csepp) Bocs a részletes leírásért :)

Adott pillanatban téged is a legkevésbé fog érdekelni. Persze előtte én is ezen aggódtam, hogy mi lesz

2012. jún. 22. 09:47
 13/19 anonim ***** válasza:
49%

Ne haragudjatok, de olyan jót nevettem azon, hogy a "szerelmetek gyümölcse jön világra". :D Én még azt is hozzáírtam volna, hogy meg egy kis feketeleves.

Amúgy ezen én is gondolkodtam, hogy, mivel nekem alacsony a fájdalom küszöböm, tuti be fogok sz.rni, annyira fog fájni, akkor mi van? De aztán kitaláltam, hogy a párom csak akkor lesz bent, ha "szünet" van, aztán a végén ő dönt, hogy marad-e vagy sem. Apukám előre figyelmeztette, hogy lehet, hogy el fog ájulni a sok vértől és a szagtól ami a szülészeten van (apukám kiváló orvos, patológus, de mondta, hogy egyetlen egyszer ájult el az egyetemi gyakorlaton, amikor szülészetre mentek vizitelni. :D). A férjem fogorvos, szóval valamennyire hozzá van szokva a vérhez, na de a másik szájon azért több vér jön ki ilyenkor. A beöntéstől nagyon rettegek, mert még sosem volt, de nyilván célja van, ezért bevállalom, de mi van ha még utána is lesz? Gondolom semmi, de az olyan cikiiiiiiiiiiiii!!!!! Jó, tudom, láttak már ilyen, de én még neeeeem!!!! :)

2012. jún. 22. 10:00
 14/19 anonim ***** válasza:
ha belegondolok nekem milyen felelmeim voltak... Pl engem leginkabb a "meztelenul szules" aggasztott, de aztan eljott a nagy nap es minden olyan termeszetes volt. Meztelenseggel, verejtekkel, verrel, kakival egyutt. Egyszeruen nem erre fogsz koncentralni. Nincs semmifele szag sem a szuleszeten a teljesen hetkoznapi korhazi fertotleniton kivul talan. Azt meg az aulaban is erzed. Most varom a masodikat, elvezek minden percet mert nem szeretnenk tobb babyt. Mar nincsenek ilyen felelmeim mert tudom, hogy ez az egesz nem ezekrol szol. Jo lett volna ha ezt az elsonel is igy latom, de persze kell, hogy az ember a sajat boren tapasztalja a dolgokat. Ha ram hallgattok felejtsetek el ezeket a dolgokat, mert akkor es ott eszre sem veszi oket senki...
2012. jún. 22. 10:58
 15/19 anonim ***** válasza:
Persze hogy jöhet más is!Anyám mesélte hogy ő éngem amikor ment szülni előtte evett füstölt kolbászt és hiába volt beöntése,én bizony kolbászosan jöttem a világra!A doki még meg is jegyezte hogy na ez a gyerek is szeretni fogja a kolbászt! :):) Én most vagyok 24 hetes és egyáltalán nem eszem magam ilyeneken!Élvezem minden pillanatát!
2012. jún. 22. 11:02
 16/19 anonim ***** válasza:
hmmmm....bocsánat ''engem''
2012. jún. 22. 11:03
 17/19 anonim ***** válasza:
Valaki írta,hogy első szülésnél hoszasabb a kitolási szak.Nálam pont fordítva volt.Első szülésemnél tovább vajúdtam,kaptam beöntést,nem volt kaka,baba hipp hopp alatt kinnt volt.Második szülésnél vajúdás rövidebb,nem volt beöntés,kaka kijött.Babócát sokkal nehezebben és tovább tartott kinyomni.
2012. jún. 22. 12:26
 18/19 anonim ***** válasza:
Ja és elsőnél bennt volt apa,másodiknál tilalom miatt nem tudott,de ha nem lett volna tilalom és bennt van akkor sem szégyenlem magam,mert előfordul.
2012. jún. 22. 12:27
 19/19 anonim ***** válasza:
bevited apát a szülésedre?
2021. dec. 1. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!