Van olyan gyógyszer, ami erősíti a méhet, a méh falát esetleges lepényleválás ellen?
Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 15:58
1/2 anonim válasza:
az orvosod nem adott semmit? vagy még nincs gond csak te gondolod hogy gond lehet, mert ha így van akkor bármelyik gyógyszertárba ha bemész adnak neked homeopátiás bogyót én nagyon szeretem őket mi gyógyszert nem is tartunk itthon csak ezeket a bogyókat a gyerekeknek is,
hány hetes vagy most?
2/2 A kérdező kommentje:
10 hetes vagyok. Valójában kapok Utrogestan-t, de nem tudom, hogy elég-e, és egy barátnőm beültette a bogarat a fülembe, hogy miért nem írt fel nekem a dokim több gyógyszert. Pedig ragaszkodok az orvosomhoz és megbízok benne, de már volt egy vetélésem, és most sem biztos, hogy megmarad. Szóval agyalok. Azért köszi a választ.
2009. júl. 7. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!