Szerintetek adhat fals eredményt az AFP, ha a menstruáció szerint 19 hetes voltam, az UH szerint pedig 16+5? az UH szerint lett levéve.

Az AFP bármikor adhat fals eredményt, 50%-os a találati aránya. Európában már csak Magyarországon alkalmazzák ezt a vizsgálatot kötelezően.
Nem sok értelme van, szóval ne foglalkozz az eredménnyel. Remélhetőleg az orvosod is így áll majd hozzá...

Úgy van, ahogy az első mondta! Mikor én vártam az első babám, nekem is mondták többen még az AFP előtt, hogy nagyon megbízhatatlan teszt, ha nem pont időben veszik le, simán mutathat rossz eredményt, akár pozitív, akár negatív. Azt meg ugye elég kevesen tudják teljesen biztosan, hogy mikor fogant a baba! Úgyhogy én nem is foglalkoztam nagyon az eredménnyel, bár normális volt.
Egyébként tényleg nem értem miért kell erőltetni, hiszen Magyarországon kívül én sem tudom, hogy még hol csinálják. Csak a kismamákat stresszelik vele!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!