Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet ez a szülés jele?

Lehet ez a szülés jele?

Figyelt kérdés
Görcsöl a combom tövénél és a fenekem valamint a talpam, ez lehet a szülés beindulásának a jele? 37 hetes kismama

2012. jún. 24. 22:00
 1/9 A kérdező kommentje:
és a hasam is szokott nyilalgatni:)
2012. jún. 24. 22:04
 2/9 anonim ***** válasza:

Valamikor szülni fogsz, azt biztosan jelzi, de hogy mikor... :)

Nem lehet ezekből még tudni.

Nekem épp a 37. héttől voltak olyan jelek, hogy mindenre ugrottam volna, de aztán a 41. hétig bent maradt a lányom. :)

Már a célegyenesben vagy, és ha igazi fájások jönnek, amik tényleg nem múlnak el, akkor nem leszel tele kérdőjelekkel, hogy vajon ez már az előjele-e vagy sem!

2012. jún. 24. 22:06
 3/9 anonim ***** válasza:
sztem ez még nem az. nekem olyan volt, mintha gyomorrontásom lenne, hányingerem volt, ment a hasam. aztán elkezdtek jönni a fájások, hátul középen kezdődtek a derekamnál és jöttek előre.
2012. jún. 24. 22:07
 4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, azért én reménykedem hogy már egy héten belül meglesz a bébyke:)
2012. jún. 24. 22:10
 5/9 anonim ***** válasza:
Általában ha eltávozik a nyákdugó, az már biztosan azt jelenti.Én pont 37 hetesen szültem:-), reggel 8-kor még semmit sem éreztem, fél egykor megszültem a kisfiam.Aludd ki magad, hogy legyél jó erős:-)!
2012. jún. 24. 22:19
 6/9 anonim ***** válasza:
miért örülnél annak,ha ennyivel hamarabb jönne a baba???
2012. jún. 24. 23:37
 7/9 anonim ***** válasza:

combtő nyilalás nekem is van, a többi görcs nem lehet attól is, hogy most már kevesebb magnéziumot szedsz ?

én még szugerálom, hogy maradjon bent 39. hétig, kell még neki az a pár hét biztonságban, hadd fejlődjön

37. hkm

2012. jún. 25. 10:07
 8/9 anonim ***** válasza:
ja csak a lényeget nem írtam, a dokim szerint csak nyúlnak a szalagok és ürül a magnéziumom de ez még nem jósló
2012. jún. 25. 10:08
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm, nekem azt mondta a védőnő hogy mostmár nem számít koraszülöttnek ugyhogy már azért várom ennyire de akkor még várok nyugisan meg pihengetek,
2012. jún. 25. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!