Madártejet lehet enni terhesség alatt?
Figyelt kérdés
2012. jún. 24. 11:18
1/8 anonim válasza:
Miért ne?!Semmi nem nyers benne.A tej fel van forralva,a tetején a hab főzve,mi lehetne vele a gond?2gyerekes+26hkm
2/8 anonim válasza:
már megint ezek a kérdések..
lehet gofrit enni? lehet palacsintát enni?
az istenért, a terhesség nem betegség csak egy állapot..
3/8 anonim válasza:
Persze, de tej és tojásfehérje ne legyen benne.
5/8 anonim válasza:
jó nagy adagot be vele :) semmi bajotok nem lesz tőle, mert csak a nyers tojást kell kerülni :) ne hallgass a gonoszkodókra :D jó étvágyat hozzá :)
6/8 anonim válasza:
Elolvastam a kérdésed és most nagyon meg kívántam a madártejet :D, szerintem nekem is az lesz ma a főfogás :P
Jó étvágyat amúgy hozzá :)
31 hkm
7/8 anonim válasza:
hú de megkívántam, megyek, forralom is a tejet
:)
mondjuk egy túrógombócot is letoltnék...
8/8 anonim válasza:
5. válaszoló vagyok
ne feledd, a terhesség csak egy állapot, nem betegek vagyunk :) igaz van amire oda kell figyelni, de szerencsére így is sokmindent lehet :) kajánál csak arra kell figyelned hogy semmi ne legyen nyers és ne legyen romlott. ezen kívül a nagyon fűszeres kajákat jobb kerülni és ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!