37-38 hetes kismamik hogy vagytok? Jelzi már a babátok hogy esetleg hamarabb jönne? Az én kicsi lányom olyan jol elvan odabent. Pedig már ugy szeretném ha kint lenne.

Szia!
38+5 hetes vagyok, nagyon unom már a terhességet, már minden a nehezemre esik, alig várom, hogy vége legyen. A fiam állandóan kapálózik, de nem nagyon adta még jelét annak, hogy ki akarna jönni, pedig gondolom már neki se kényelmes azon a szűk helyen... Remélem gyorsan túl leszünk a szülésen! Csak legyen a vége a terhességnek és soha többé még 1x...

Sziasztok! Itt egy ujabb nyügös, faradt, 37 hetes kismamusz, mar minden nap ugy ebredek, hogy "ugye majd ma..." Raadasul most oriasi dilemaban is vagyok, mert egeszsegügyi okokbol felmerült a progr. csaszar lehetösege is, es egyszerüen oly sok a pro es kontra erv, hogy meg mindig nem jutottam dülöre, de ma ujra atbeszeljük a dokimmal, es hatha vegervenyesen eltudom dönteni, es akkor hatha valoban rövid idön belül mar tenyleg a kezemben lesz a kis csajszika. :)
De az a baj, hogy en nagyon hiszek abban, hogy a baba tudja a legjobban, hogy mikor all keszen a szülesre, milyen napot akar maganak, es persze milyen okokbol... Ugyhogy nehez szamomra ez a helyzet, a korabbi (regi)elveim es az orvosi meglatasok között jo lenne az arany közeputra ratalalnom...
Nektek minden jot, gyönyörü szülest, egeszseges babat, es magabiztos, csodalatos anyukas napokat! :)
Szia
Én ma vagyok 39+3. Semmi jele annak, hogy hamarabb jönne a baba. Jó lenne ha már kibújna, hogy átölelhessem, de nem sürgetem. A babának kell megválasztani mikor jön :D
Nem unom még és nem vagyok teljesen ki. Ezt vállaltam. Persze nem könnyű ezzel a nagy hassal ilyen melegben, amikor már semmihez sincs erőm.
Syép szülést kívánok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!