Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Enyhe, rózsaszínes vérzés a...

Enyhe, rózsaszínes vérzés a 16. és 18. héten?

Figyelt kérdés
Ma volt egy rózsaszínes pisilésem, azóta ha megtörlöm picit olyan. Már két hete is volt, akkor kivizsgáltak, azt mondták, mélyen fekszik a méhlepény, nem szabad megeröltetnem magam. Hát a mai megeröltetés az annyi volt, hogy felkeltem az ágyból nagy wc-zni... Mitől lehet ez? Lesz még ilyen? Kell aggódni? A dokim még négy napig szabin van, és nem tudom tőle megkérdezni, mert se hall se lát módban van. :) Segítsetek!

2012. jún. 23. 17:36
 1/6 anonim ***** válasza:
79%

Szia! Én a helyedben addig elmennék egy másik dokihoz, biztos ő is megvizsgálna, hogy mitől lehetett ez megint, mindenesetre nem a legjobb dolog a vérzés terhesség alatt.

34hkm

2012. jún. 23. 17:38
 2/6 anonim ***** válasza:
83%

Azonnal menj el ügyeletre, nem normális a rózsaszínes vérzés/folyás. Ne várj a dokidra, nem éri meg kockáztatni a babádat mert ő nem ér rá! Kívánom hogy minden rendben legyen!

32 hkm

2012. jún. 23. 18:09
 3/6 anonim ***** válasza:
79%
Mindenképpen menj ügyeletre, de szorulástól és erőlködéstől is simán lehet vérzés. Nekem is volt ilyen eddig kétszer is (16 és 22 hetesen), mindkétszer mentem dokihoz azonnal és szerencsére semmi baj nem volt.
2012. jún. 23. 18:12
 4/6 anonim ***** válasza:

szia

én 20 hetes vagyok és nekem is mélyen fekszik a lepény a hátsó falon de én még ilyet nem tapasztaltam..

remélem minden oké lesz veled,

én azért elmennék az ügyeletre, biztos ami biztos...

2012. jún. 23. 18:33
 5/6 anonim ***** válasza:
79%
Ahogy nő a méhed úgy vándorolhat a lepény is felfelé, ez okozhat vérzést (mélyen fekvő lepénynél előfordul), de ezt csak doki tudja megállapítani, hogy attól van-e vagy mástól, tehát mindenképp nézesd meg, ha kell ügyeleten.
2012. jún. 23. 19:51
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Mára eltűnt a dolog, a pici is élénken mocorog, szóval kutya bajunk! Orvoshoz végül nem mentem, csak telefonon kérdeztem utána, azokat modta, amiket ti is.

Köszönöm még egyszer!

2012. jún. 24. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!