Ha táppénzre akarok menni, megvizsgál a nőgyógyász mielőtt javaslatot ad? Elég ha a helyi nőgyógyászhoz megyek, vagy utazzak a fogadott orvosomhoz?
16hetes kismama vagyok, táppénzre szeretnék menni.
a városban ahol lakom, nem jó szakember a nőgyógyász(csak a papír munkát végzi), ezért a szomszéd városban van fogadott orvosom (megvizsgál).
Nekünk nem kell javaslat, szerintem menj ahhoz ahova területileg tartozol, ő kitudja állítani a papírt neked. Engem nem vizsgált meg előtte.
32 hkm
Hát ez két esélyes, mert elvileg megfelelő orvosi indokkal vehetnek veszélyeztetettként táppénzre, vérzés, színes-barnás folyás, görcsölés. Nekem van fogadott orvosom, de nem a magánrendelésén, hanem a klinikán adott szakvélemény kora vetélés illetve koraszülés veszélye miatt. Nekem sajna a fenti tünetek barnázás, később keményedések és korai méhnyak rövidülés, mind megvoltak. A szakvéleményt pedig kérte a házi orvos, mert a táppénzes papírt ő állítja ki, tart táppénzen. Sőt hallottam itt olyan házi orvostól, aki havonta kéri a kismamától a szakvéleményt. A fentieken kívül még a munkahelyem is veszélyes volt a zoonózisok miatt.
39 hetes kismama
Álló munkát végzek, és estére fájdogálni szokott a hasam tőle.
Illetve a főnökség oly szinten lekezelően bánik már velem, hogy lelkileg nem bírom tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!