sziasztok! koszonom hogy ennyien irtatok!
en ma teszteltem, de csak azert hogy megerositsem gyanumat, es igen terhes vagyok!
en gyakran erzek mehosszehuzodast, emelygest, enyhen faradok. a mehosszehuzodas zavar.
van mar egy kislanyom, tudom hogy folsavat minel elobb kell szedni, ezert holnap veszek is a gyogyszertarban, es magneb6 ot is, masik terhessegemet is ezzel vittem 35. hetig, vegig gorcsolt a hasam. dokihoz jul 1 utan esedekes mennem. addig biztos mar nagyon fogok hanyni, a mellem is fog fajnimeg minden elkepzelheto kellemetlenseg ami ilyenkor szoba johet:) ahogy en szamoltam terhesseg kalkulatorral marc 1 a lehetseges idopont a szulesre. ti kiszamoltatok?
szia :)
igaz én nem 4 hetes vagyok, de elolvastam itt a válaszokat és írtam is már ide :) nekem december 23-ra esedékes a kismanó, így tuti nem tudom majd bemesélni neki hogy a gólya hozta :D
Én Elevitet szedek nekem az vált be. Állítólag a Gravidától rosszul lehet a kismama, bár gondolom ez egyén függő. Ebben benne van minden olyan vitamin, ami a babának kell. Mellé lehet szedni még Magne B6-ot a görcsök ellen, illetve szednek még külön folsavat a kismamák.
Jelenleg én csak Elevitet szedek, mert nincsenek görcseim, fájdalmaim és folsavat se szedek külön, mert az Elevitben már benne van a napi ajánlott mennyiség.
Ezeket mind vény nélkül lehet kapni, bár nem olcsó, de a baba egészségéért mindent.
A február 18.-i kisbaba anyukája voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!