Az imént megettem majd egy egész 28 cm csípős pizzát. Iszonyatosan kívántam, imádom a pizzát. Havonta szoktam enni. Nagy baj? Ti is szoktatok? 21 hkm
Mért lenne baj? Én is szoktam enni, imádom.
20 hkm
Én is a csípőset kívántam. Előbb nem mertem, aztán megkérdeztem itt, és mondták, hogy egyem csak nyugodtan. Annyira jól esett :) Ettem a 7. hónapig, utána a baba már rugdalta a gyomrom, égetett szülésig, akkor már nem ehettem.
Egyél csak nyugodtan.
Ez ismerős... mármint az a része hogy kiskanállal eszed az erős pistát.. ahj összefutott a nyál a számban.. Juj amúgy én is nagyon szeretem a pizzát, de ha visszagondolok a terhességem legelején ettem utóljára.. :D nyamm! :D
Egyél amennyit nem szégyellsz!! A pizza nagyon jó dolog! *.*
20hkm :D
A hideg is kiráz, ha belegondolok, hogy valami csípős, én vagyok az ellentábor. :D De ha ízlik és jól érzed magad utána, akkor egyél nyugodtan. Pizzát én is szoktam enni, de régen négy szelet meg se kottyant, most viszont kettőnél többet nem tudok megenni. :( Csak arra vigyázz, hogy ne hetente egyél, mert akkor bizony úgy felszaladnak a plusz kilók, hogy észre se veszed!
Szép babavárást!
18 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!