Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az imént megettem majd egy...

Az imént megettem majd egy egész 28 cm csípős pizzát. Iszonyatosan kívántam, imádom a pizzát. Havonta szoktam enni. Nagy baj? Ti is szoktatok? 21 hkm

Figyelt kérdés
2012. jún. 22. 19:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Mért lenne baj? Én is szoktam enni, imádom.

20 hkm

2012. jún. 22. 19:56
 2/13 A kérdező kommentje:
Akkor jó! :)
2012. jún. 22. 19:58
 3/13 anonim ***** válasza:

Én is a csípőset kívántam. Előbb nem mertem, aztán megkérdeztem itt, és mondták, hogy egyem csak nyugodtan. Annyira jól esett :) Ettem a 7. hónapig, utána a baba már rugdalta a gyomrom, égetett szülésig, akkor már nem ehettem.

Egyél csak nyugodtan.

2012. jún. 22. 19:59
 4/13 A kérdező kommentje:
Imádom a csípőset, van hogy kávéskanállal eszem az erős pistát! :(
2012. jún. 22. 20:00
 5/13 anonim ***** válasza:
Én a gulyáskrémet nyalogattam, nyugi :D
2012. jún. 22. 20:03
 6/13 A kérdező kommentje:
:D az is finike.
2012. jún. 22. 20:06
 7/13 anonim ***** válasza:

Ez ismerős... mármint az a része hogy kiskanállal eszed az erős pistát.. ahj összefutott a nyál a számban.. Juj amúgy én is nagyon szeretem a pizzát, de ha visszagondolok a terhességem legelején ettem utóljára.. :D nyamm! :D

Egyél amennyit nem szégyellsz!! A pizza nagyon jó dolog! *.*

20hkm :D

2012. jún. 22. 20:16
 8/13 anonim ***** válasza:
Én imádom a csípős ízeket.pizzából is általában olyat eszek.mondjuk én sosem tudtam megenni egy egészet.
2012. jún. 22. 20:41
 9/13 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, csípős, pizza, nyami. Bár az első 3 hónapban annyira utáltam a pizzát, ami a kedvencem amúgy, hogy rá sem tudtam gondolni :-)
2012. jún. 23. 07:14
 10/13 anonim ***** válasza:

A hideg is kiráz, ha belegondolok, hogy valami csípős, én vagyok az ellentábor. :D De ha ízlik és jól érzed magad utána, akkor egyél nyugodtan. Pizzát én is szoktam enni, de régen négy szelet meg se kottyant, most viszont kettőnél többet nem tudok megenni. :( Csak arra vigyázz, hogy ne hetente egyél, mert akkor bizony úgy felszaladnak a plusz kilók, hogy észre se veszed!

Szép babavárást!

18 h km

2012. jún. 23. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!