Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 31hetes km vagyok, semmi...

31hetes km vagyok, semmi jelét nem érzem még a szülés közeledtének. Ez baj? Most még persze nem akarok szülni!

Figyelt kérdés
Ismerősök mondták,és itt is olvasom,hogy szeméremcsont fájás,stb.kinek milyen jelei vannak,egyáltalán kell ilyenkor érezni valamit ?Első terhességem.
2009. júl. 6. 21:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Én is 31 hetes vagyok és én sem érzem, h kéne mennem szülni.... Elég korai még és szerintem az a normális, ha még nem érezzük.... Maradjon még csak bent egy darabig!

Amúgy neked mennyit mozog? Hol fogsz szülni?

2009. júl. 6. 21:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez mindenkinél máskor jelentkezik, a szeméremcsont fájdalom nekem is a harmincadik hét körül jelentkezett, mikor a baba feje már befordult és nyomta ott lennt. Ne félj, nem fognak elmaradni ezek a kellemetlenségek, előbb utóbb érezni fogod.
2009. júl. 6. 21:41
 3/4 A kérdező kommentje:
Gyöngyösön fogok szülni.Nem akarok még szülni,csak aggódtam,hogy nálam még semmi jel,de most akkor megnyugodtam.Tegnap alig mozgott,de ma már behozta,naponta többszöri alkalommal kb.6-7x,de ezen kívül többször inkább csak kinyomja magát,és olyankor csak a hasam deformálódik jobbra-balra,ilyenkor pl. rúgást nem érzek.Ezzel te is így vagy?Hol fogsz szülni?
2009. júl. 6. 21:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Én a 38. hétben járok és még nálam sincs semmi előjel. Majd lesz, ha eljön az ideje.
2009. júl. 6. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!