39 hetes vagyok, a világon semmi jele a szülés közeledtének. Hogyan és mennyi idő elteltével indítják meg?
Meg van egy heted? Azon a napon aggodjal csak, amikorra ki vagy irva, elobb ne.
Nemcsak a lanyok ilyen hirtelenek, hanem mindenki. Normalis esetben semmi komolyra nem kell gondolnod, egyszer csak elfolyik a magzatviz (remelhetoleg), es akkor mehetsz a korhazba.
Mikorra vagy kiirva pontosan?
Nekem még 40+7 naposan sem volt tünete a szülésnek:-)
Kórháza válogatja, 7-10 napot engednek túlhordani, de 10 nem többet.
Nekem még 5 napom van a kiírt időpontig, de szintén semmi jele (jósló, nyákdugó)
Ma mondta a doki, hogy 1 ujjnyira vagyok nyitva.
A fiamnál a 40+6-on indították, de nála sem volt semmi előtte.
Jó lenne, ha most magától megindulna kifelé a kislányom.
Ne aggodj, meg tenyleg van idod es nullarol is hirtelen elindulhat a szules, nem biztos, hogy nem szulsz gyorsabban, mint az, aki mar kicsit nyitva van, vagy mindenfele jeleket produkal. Ez nem ettol fugg.
Termeszetesen megertem, hogy mar szivesen szulnel, en is igy voltam vele. Semmi jel nem volt azon kivul, hogy a dokim vegig hajtogatta, hogy 38 hetesen tutira megszulok. Vartuk a szulest, mint a messiast. Teltek a napok, semmi. Minden reggel azzal keltunk, hogy talan ma, este azzal fekudtunk, hogy talan ejszaka.
A kiirt nap elott mar ugy ebredtem, hogy tok mindegy, ugysem fogok megszulni ma, miert ma szulnek, kulonben is en leszek az elso no ezen a foldon, akiben annyira jol erzi magat a gyereke, hogy vegig bent marad es onnan megy majd egyetemre. Az eselytelenek nyugalmaval vagtam neki a napnak, mivel teljesen zart voltam, joslofajasok alig, nem torzult el a fejem, nem ment a hasam, nem voltam se gyenge, se aktivabb, mint altalaban, csak a szokasos.
Ennek ellenere egyszercsak hopp, elfolyt a magzatviz, alig fogtuk fel a ferjemmel, hogy megindult a szules, beindultak a fajasok, egybol ket percesek, vajudtam harom orat es nullarol teljesen kitagultam ennyi ido alatt, kint is volt a baba. Alig ertunk be a korhazba. Es elso gyerek, megis ilyen gyorsan jott es varatlanul (vicces kifejezes az, hogy varatlanul jon a gyerek negyven hetes terhessegnel, de akkor megiscsak meglepodtunk, hogy tenyleg eljott a pillanat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!