Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák hogy álltok a hálószo...

Kismamák hogy álltok a hálószobai eseményekkel?

Figyelt kérdés
Hány hetesek vagytok?Csináljátok a párotokkal rendszeresen?a párotok nem tereli el a gondolatotokat hogy ne legyen semmi?Nem tudom jól megfogalmazni,de remélem értitek!Szóval van sex vagy nincs?Ritkábban mint terhesség előtt?Bocs ha egy kicsit tapintatlan vagyok!
2012. jún. 22. 12:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
43%

nálunk fordítva a párom nem érti meg hogy nem leszek vele együtt addig mig az orvos meg nem vizsgált!!!

5hét 4 napos

2012. jún. 22. 12:55
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

A 24ik hét végén tartunk, és rendszeresen együtt vagyunk a férjemmel. Nem olyan sűrűn mint a terhesség elött, de minden héten. SOkszor elöbb el alszom, fáradt vagyok, nyűgös :) ez-az. :) De ettől függetlenül minden héten összebújunk.

24+5hkm

2012. jún. 22. 13:00
 3/12 anonim ***** válasza:
71%

korábbi vetélés miatt mi a 12.hétig kivártunk.aztán nem olyan rendszeresen mint előtte,de azért együtt voltunk néha napján.:-)most pedig már minden nap elkapom,hátha megindulna szülés...:-D

38hkm

2012. jún. 22. 13:02
 4/12 anonim ***** válasza:
88%

1. baba-mint ha nem is lettem volna terhes,rendszeres szex. Amikor már nagyobb volt a pocim,akkor a Párom félt,"nehogy valami baja legyen a babának".

2. baba-az első 12 hétben nem csináltuk,mert előtte volt egy vetélésem.A 12. héttől bepótoltuk az kimaradt heteket! :-)

3. baba-az első 12 hétben 1x csináltuk,mert előtte volt egy vetélésem. Utána ritkábban,mert nem kívántam a szexet,inkább csak az össze bújást,szó szerint meg kellett vásárolnia :-) Arra a pár hónapra lotyó lettem,1 tábla csokiért tudott megvenni :-)

4. - iszonyatosan kívánom,de csak 2 hetente jár haza :-( Azon a két estén tudunk csak együtt lenni. :-(

Üdv: 3 lányos,7+2 hetes km.

2012. jún. 22. 13:05
 5/12 anonim ***** válasza:
71%
Kedves utolsó válaszoló, nagyon jót derültem az írásodon. Nálunk első baba, ritkán csináljuk mert sokszor fáradt vagyok és nincs kedvem. Azért a páromat igyekszem alternatív megoldásokkal kielégíteni.
2012. jún. 22. 13:09
 6/12 A kérdező kommentje:
Szóval mindenkinél máshogy van. :):):)
2012. jún. 22. 13:12
 7/12 mizuzizu92 ***** válasza:
62%

Nálam a párom nagyon fél a baba miatt így ritkábban vagyunk együtt :D

31 hkm

2012. jún. 22. 13:16
 8/12 anonim ***** válasza:
75%

Mi a baba előtt szinte minden nap együtt voltunk, így rá sem ismertem magamra, mikor az 1. trimeszterben a hátam közepére sem kívántam a szexet.

Nagyon ritkán kívántam, mivel egész napos volt az émelygésem, ráadásul esténként jól fel is puffadtam.

Így én is lotyó lettem.

Sőt, én inkább egy ócska ribanc, mivel tábla csokit sem kaptam érte :)))

Csináltam olyan "akciókat" neki mikor épp nem voltam olyan rosszul, hogy most gyorsan belémélvez 5 perc alatt, vagy nincs szex :D

Most már a 17. hétben járok, szerencsére elmúltak a rosszullétek.

Habár a szexuális étvágyam még sajnos mindig nem a régi, szerencsére azon az úton haladok, hogy újra önmagam lehessek.

2012. jún. 22. 13:22
 9/12 anonim ***** válasza:
74%

Mi az elso 12 het alatt 2x voltunk egyutt. Feltettem is a babat, mig olyan pici, meg rosszul is voltam, nem volt kedvem hozza. Most kezd visszaterni a hangulatom hozza, a heten egyszer mar egyutt voltunk, de szerintem lesz 2. alkalom is :)) ha meg szex nincs is, akkr mashogy kielegitem.:)) elso aba amugy.

13 hetes kismami

2012. jún. 22. 13:24
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell azokat lepontozni, akik nem szexelnek annyit, mint a várandósság előtt?

Hiszen csak a kérdésre válaszoltak!

2012. jún. 22. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!