Kinek mekkorák a hálószobái, mekkora kell minimum, hogy még komfortosan érezd magad benne?
Most van 2 db 16-17 m2-es hálónk, arra gondoltam, abból lehetne 3-at csinálni... 11, 7 és 8 m2-esek lennének akkor kb... Elég lenne az?
Egy háló nekünk, egy a babának majd és egy dolgozni, ilyesmi...
Nálatok elég ekkora háló vagy ez már túl kicsi? Nem szeretném, ha úgy éreznénk magunkat bennük, mint akiket burokba zártak! :)
Nekünk 8 m2 a hálónk, én szeretem. Olyan kuckós. Tettem be falvédőt, nagy függönyt, vastag szőnyeget, stb.
Viszont ágyon kívül más nem nagyon fér be. Van egy kis íróasztalom benn, meg a szobainas, de ennyi. Szekrény ilyen kicsi szobába nem fér be. Szóval csak akkor csináljátok meg, ha van külön gardrób (akár a harmadik szoba?)
A mi hálónk 8m2. Elfér benne az ágyunk, meg egy szekrény. Szerintem ez pont jó.. én (felnőtt)hálónak sokkal jobban szeretem a kis kuckós hálókat.
A gyerekszobánk 13 m2, ami szerintem szintén nem kicsi. Illetve, van még egy 15 m2-es szobánk, amit egyenlőre nem használunk, de ha arról van szó, szerintem ott még 2 kisgyerek is simán jól érezné magát, amíg nem kezdenek el kamaszodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!