A nyákdugó távozhat darabokban? A többi lent!
A hét eleje óta ilyen kocsonyás, átlátszó nyúlós valamit találok a WC papíron, olyan fél körömnyi nagyságút(már harmadjára)! A 16. hét óta rövidült a méhszájam, de megállt 1,500 -on(tehát 3cm helyett 1,5cm). Teljesen zárt volt a múltheti vizsgálaton, azt mondta a dokim, hogy változatlan a helyzet, így minden rendben.
Viszont most aggódom, nem-e a nyákdugó távozgat, vagyis megint rövidülne a méhszájam?
Távozhat pici darabokban, ha rövidül/nyílik a méhszáj?
31hetes vagyok, csak 2 hét múlva megyek újra az orvosomhoz és csak jövőhéten tudom felhívni! Ha valaki esetleg tud valami infót erről, megköszönném! Még szeretném, ha a babám bent maradna, picit aggódom...
Nekem 3 napig ment el, mondjuk én a 39. hétben voltam, napra pontosan szültem...
Magnéziumot szedsz? Feküdj annyit, amennyit csak tudsz, és nyugalom...
Igen szedek magnéziumot!! 3x2-őt szedek egy nap.
Csak nekem nyákdugó gyanúsak azok a darabok, eddig a tegnapi nap kivételével minden nap találtam egyszer ilyet a WC papíron(ma is). Apró darabok voltak, de mégis aggaszt picit, ezért tettem fel a kérdést, hátha valaki tapasztalt már ilyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!