Ez nyákdugó lehet vagy nem? Folyamatosan már régebb óta ilyen jön belőlem darabokban! Kép lent! Sos,33km
2011. máj. 13. 20:22
1/9 A kérdező kommentje:
nyálkás fehéres,sárgás.....vér nincs benne
2011. máj. 13. 20:23
2/9 anonim válasza:
Szerintem ez nyákdugó!
Nekem sem vot benne vér, csak az utoljába:)
De ne parázz ez még semmit nemjelent
3/9 A kérdező kommentje:
de miért jön mindennap belőle?nem egyszerre kellene elmennie?nagyon sokat keményedek,fáj a derekam is néha és szinte állandóan egy hete a hüvelyem combom közepe.
2011. máj. 13. 20:25
4/9 anonim válasza:
Ez szerintem progeszteron!!!!!Nekem is ilyen volt ,be is voltam tojva!!!Doki megnézte és közölte,hogy legalább jól csúszik:DDDD!Én nem találtam ilyen viccesnek,de nem volt baj belőle,37.hétre szültem...
5/9 A kérdező kommentje:
hu..progeszteron?ne harizz de mi az?? :)
na valyon akkor melyik lehet? :D
2011. máj. 13. 20:27
6/9 anonim válasza:
a hornomszint magas és ilyen lesz tőle a hüvelyváladék...de azért mutasd meg magad dokinak jövő héten!
7/9 anonim válasza:
Nekem a nyákdugóm ilyen volt és darabokban távozott majdnem két hétig. 39. hétre szültem
8/9 anonim válasza:
Nekem is igy jott a nyakdugo, az en dokim azt mondta, hogy ez az. De ez nekem a vegen volt, szules elotti heten.
Ha neked mar regebben van, akkor szerintem nem az.
9/9 anonim válasza:
Nekem is ilyen volt a nyákdugóm, csak sárgásabb. A 34. héttől kis darabokban távozott, 38+5 hetesen születtek meg az ikreim.
Említsd meg a dokidnak és próbálj meg minél többet pihenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!