Nálunk a 12. -ik hetet betölzött kismamaáknál, kötelezöen végeznek kombinált teszt vizsgálatot, vérvételt, nekem 2 szer megcsinálták, és rossz eredmény jött ki. ilyenkor mit lehet csinálni?
Figyelt kérdés
mármint a down kor eredménye 1:2165.most vagyok 15-ik hétben,ilyenkor már elvégzik az amniocentesis azaz magzatviz mintavételt?az orvosom azt mondta,h lehet még várni kéne,de azért beutalt rá.2009. júl. 6. 19:57
11/11 anonim válasza:
Én pedig a leokoskázó vagyok, és idézem amit a 3. válaszoló írt, pusztán jóindulatból:
"Nem mindegy, hogy melyik eredményről beszélsz, ezért kérdem, mert nem tiszta. Mert ha utóbbi, akkor viszont tényleg rossz az eredményed..."
Mi alapján lenne ez rossz?Talán egyetemi adjunktus vagy és új kutatásokat végeztél?
Főleg ha még el is küldte az életkor függő kockázatokat, mellékelve az ő 100000-es kockázati arányát, ami gyakorlatilag 0 esély. Ahhoz képest ja, tényleg rossz, de egyébként meg szerintem szuper.
De kedves kérdező Te is hozzászólhatnál valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!