Várandóság végén járó kismamik, várjátok a frontokat? Reménykedtek ti is, hogy megindul a szülés?
6.válaszoló vagyok.Megszületett a kislányom:)10-kor írtam a választ utána mentem lefeküdni,éjfélkor elfolyt a magzatvíz,iszonyatos fájások,hirtelen irány a kórház.3-kor már a kezembe tarthattam az én drágaságomat.Könnyű szülés volt,gátmetszés nélkül.Teljesen fel vagyok töltődve,éjjel-nappal a picur mellett szeretek lenni.Gyönyörű kisbaba,nagy fekete haja van:)Imádom,szerelem volt első látásra.Lillának hívják és 3090 grammal,54 centivel született.Párom vágta el a köldökzsinórt,most hazament pihenni.A szüleim,tesómék jönnek be kb. fél óra múlva.
Mindenkinek könnyű szülést és jó babázást kívánok!Nyugi,már nem sok van hátra.
Jaj nagyon nagyon GRATULÁLOK!!! SOK SOK ÖRÖMTELI PERCET KÍVÁNOK NEKTEK!:):)
én nálam semmi egyenlőre, érzem h mozgolodik, ma már többször kellet mennem a wc re!-kezd feszülni a medencém! igaz mi még csak a 38.hétben vagyunk, de nagy a babám én pedig pici, és jó lenne már túl esni rajta!:) de még várat az én drágám:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!