Az lehetséges, hogy UH közben a baba mindig azt a részét takarja a kis kezével, amelyik testrészét éppen meg akarjuk nézni?
Nálunk is volt ilyen, csak épp 28 hetesen 4D-n! Akkor annyira nem volt vicces, de én ráfogtam arra, hogy szégyenlős a kiscsaj, majd látom eleget, ha megszületik!
37 hkm
Én is jártam párszor így!Ettem mindenfélét,hogy aktív legyen,de semmi.4D-n aludt.Már 30 hetes voltam,a nemét még mindig nem tudtuk.Nagyon aktív baba volt a pocakomban is,és pont,amikor a vizsgálatokra mentünk általában aludt.31 hetesen elmentünk még egy 4D-re,na ott jó alaposan készültem.3-ra voltunk bejelentve,reggel óta kólát ittam,csokit ettem.Hú,olyan mozgékony volt,hogy azt hittem szétszakad a pocim.Itt aztán megmutatta magát a kisasszony.Már 2,5 éves gyönyörű nagylány.Most már csak nevetek rajta,akkor a guta ütött.37 hetes vagyok a hugival,na ő nem lacafacázott 17 hetesen,olyan jól széttette a lábacskáit,egyből kiderült,hogy kislány:)))
Gratulálok és további boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!