Tippelnétek nekem is terhességi hétre és esetleg nemre?
Több ilyen kérdést is láttam, és én is kiváncsi lennék más véleményére. Köszi.
Szerintem 25 hèt és kislàny :-)) .
Ha majd az UH-n kiderül,hogy mi lesz kérlek írd meg mert kiváncsi vagyok :-) .
2 kisfiú ès egy 15+4 hetes pocaklakó anyukája :-)) .
Ja ès gratulálok :-)
Szerintem kisfiú és 26 hét.
Majd írd meg ha tudod a nemét:)
Gratu a babához!
Egy 7 hós kisfiú anyukája!
Hm akkor köszönöm szépen az eddigi tippeket. Mindenki 20 hét felettinek látta. Nos a kérdést azért tettem fel első sorban, mert már ketten mondták, hogy nagyobb a hasam mint a tényleges terhességi idő, és kiváncsi voltam, hogy ki mennyire tippel.
15 hét 1 napos vagyok. :)
Először is gratulálok!
Mivel vékony testalkatú vagy, ezért ilyen csalóka!
Én is 20 hetet írtam volna.
Nagyon szép a pocakod! :D
Szerintem kislány lesz!
sírni fogok.. milyen szép pocakod van 15 hetesen.. nekem 20 hetesen nincs ilyen.. :D amúgy szerintem kisfiú lesz. :) amúgy a troll kommentekkel ne törődj, nem tudom miért kell pont ilyen kérdésekbe belefikázni mikor annyi kismama megkérdezi és mi igenis szeretünk tippelgetni! :)
boldog babavárást! :)
20hkm
Hoppá akkor egyidősek terhesek vagyunk :)) akkor elárulom,hi
ogy az én pocim is ekkora bár nekem ő lesz a harmadik babám :))
Neked hanyadik babád ha megkèrdezhetem?
Köszönöm szépen. :) Igen valóban nagyobb, de nekem igy tetszik, csak kiváncsi leszek, hogy késöbb milyen lesz. AMugy annyira nem vagyok vékony, 67 kg-mal kezdtem a terhességet és 170 centi, de hasam sosem volt lapos. De ez már egyértelműen kismamás has, és amugy tényleg jó érzés. Csak az nem, hogy már a 10.héten sem tudtam hordani a régi ruháimat:(
Első baba lesz, és már nagyon izgulok, hogy milyen nemű lesz. :)
Ma megtudtuk,hogy kisfúúúúú!!!!
Szóval az összes létező babona, népi hiedelem megdőlt nálam. :)
Gratula a kisfiúhoz!!!!
Én jól tippeltem :)
További szép terhességet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!