Tippelnétek nekem? Terhességi hét, nem, + kilók!
Később leírom, hogy miért vagyok kíváncsi a véleményetekre! Előre is köszönöm! :)
7 hónap, farfekvéses lány. elég hegyes has oldalról, de jó lenne látni képet hátulról is, tudni, milyen az alakod.
Amikor terhes voltam, volt egy lány , aki velem egyszerre járt tanácsadásra. Hihetetlenül gömbölyű volt a hasa, mindenki azt mondta neki, tuti, hogy lány (ők is lányt szerettek volna, de a baba nem mutatta meg magát az UH-n). Aztán aznap, amikor én szültem, megszületett a fia....
30-32. hét, és gondolom mindenki azt mondja, hogy pici a hasad. :)
Talán lány
36-38. hét
kb. 8 kg
fiú vagy lány
Nekem kb ekkora volt a hasam, amikor szultem :D
A tippem kisfiu 35. het es 6kg+.
Köszönöm a válaszokat! :)
31+0, kislány, és +4 kilogramm :)
Azért érdekelt ennyire, hogy hány hetesnek nézek ki pocakfotó alapján, mert tegnap valahogy mindenki azon szörnyülködött, hogy milyen pici a hasam. És a mindenkit szó szerint értem... a többi kismama a terhesgondozáson, a boltos néni, anyósom, anyukám, sógornőm... Az meg a hab a tortán, mikor olyan édesen megkérdezik, hogy biztosan jól fejlődik-e a gyerek. Úgy belém ültették az ideget, hogy alig várom a jövőheti UH-t, hogy rendben van-e a súlya. (A 28. héten a BPD-je a korának megfelelő volt.)
Még egyszer köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!