ugyanezek vannak minden kismama könyvebn is csak elkéne olvasni
2012. jún. 21. 11:08
12/33 anonim válasza:
Olvastam már ezeket..De mi szeretünk tippelgetni és kész...Vagy ez akkora nagy baj hogy játszunk egy kicsit?
2012. jún. 21. 11:10
13/33 anonim válasza:
ja és 2,4,6 voltam.
2012. jún. 21. 11:10
14/33 anonim válasza:
Kicsit elkéne gondolkodni azon hogy 2 válaszolót támadtok! Egyik válaszoló sem bunkón, sem lenézően írt!
Én ahogy olvastam hasznos infókat osztottak meg veletek.
2012. jún. 21. 11:13
15/33 anonim válasza:
Utolsó!
Köszike, de sajnos semmit nem ér ha normálisan próbál segíteni az ember! Lehurrogják, és lepontozzák, inkább keresek olyan kismamákat akik ezt tudják velük értelmesebb. Lépek, szia.
Amugy ha te is kismama vagy, priviben beszélhetnénk!
2012. jún. 21. 11:15
16/33 anonim válasza:
Na most az utolsó két komment kinek szól?
2012. jún. 21. 11:16
17/33 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj a tippelgetés, sőt... Nekem is tetszik, csak feltettem egy kérdést, hogy hogyan lehet tippelni a nemére. Ezt a kérdést jól le is pontoztátok. Nem értem, hogy egy kérdést miért kell lepontozni, de mindegy is. Csak a hangnemet kikérem magamnak, mi az hogy tudálékoskodok. Különben kihordtam és megszültem két gyereket, akik külön neműek de a hasam kb. egyforma volt. Igaz nem most volt, hanem évekkel ezelőtt. Igen, láttam már ilyen kérdéseket többször is csak most jutott eszembe megkérdezni, hogy miből lehet a baba nemére tippelni. Hát, bocsi. De akkor ez kb. annyira hiteles, mint amikor azt kérdezik, hogy ha megütöm a könyököm, akkor ez fog-e látszani a babán.
2012. jún. 21. 11:18
18/33 anonim válasza:
jajj istenem, lányok! miért kell szítani a tüzet? miért kell megjegyezni századjára, hogy a has alakjából semmire sem lehet következtetni? nyilván sokan tudjuk ezt, bizonyára a kismama is tudja, aki feltette a kérdést. ettől még nem értem, hogy miért zavar valakit az, ha páran válaszolunk és tippelünk egyet.. ez olyan, mint amikor találgatod a lottó számokat. van, hogy bejön, van, hogy nem. vannak megérzései az embernek, magából és például az ismerőseiből következtet a pocak formája és mérete alapján.. de hogy egy nap legalább három ilyen kérdést feltesznek, az biztos. és érdekes senki nem kötekedik..
2012. jún. 21. 11:19
19/33 anonim válasza:
12-es vagyok.Én nem pontoztam le senkit!!!Én soha nem pontozok le senkit!És nem kell hogy vitázzunk itt!Ok?szent a béke?
2012. jún. 21. 11:21
20/33 A kérdező kommentje:
Én sem pontoztam egyik választ sem. Ezen kívül itt az a gond, hogy nem jól értelmezték ketten a kérdést. Nem az volt a kérdésem, hogy tudományosan bizonyitottak e ezek a hiedelmek, sem pedig az, hogy meg tudjátok e mondani a terhesség idejét és a baba nemét. A kérdésem ez volt: Tippelnétek...? Igen, én is tudom, hogy tudományosan ezek nem bizonyitott tények és azt is, hogy rengeteg ellenpélda van. Ettől még feltettem egy kérdést, amire választ vártam/várok. És köszönöm szépen, a tudományos részét már sok oldalon elolvastam.
Még annyit, hogy akkor innentől kezdve akkor arra várnám a tippeket, hogy hány hetes vagyok a poci alapján. ( tudom, hogy lehetnek eltérések, de még több véleményt várok)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!