Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szulesre mennyire kell borotva...

Szulesre mennyire kell borotvalkozni ott lent? Ciki ha nincs teljesen?

Figyelt kérdés
2012. jún. 20. 21:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
51%

7-es válaszoló!

A szőrben számos rossz baci teng-leng, amik átkerülhetnek a babára. A hüvelyben is vannak bacik, de ezek nagy része jótékony. Hogy régen nem igazítottak fazont....hát nem...de pl. kezet se mostak a dokik vagy a bábák szülés előtt....(ld. Semmelweis Ignác "az anyák megmentője") Na, szóval ennyi röviden. De természetesen nem kell csupaszra lenyírni mindent, csak ne legyen bozont odalent:)

2012. jún. 20. 22:23
 12/18 anonim ***** válasza:

Sir Bucher!

Nem azért kell megborotválkozni odalent, mert esetleg ilyen perverziója van az orvosnak vagy mert most ez a divat hanem higiéniai okokból mindenkit megborotválnak.300 éve is megborotváltak mindenkit...

gátmetszéskor és császármetszéskor is...

ha eltörik a kezed és meg kell műteni azt is leborotválják...

2012. jún. 20. 22:26
 13/18 anonim ***** válasza:
Istenem a 7-es válaszoló jó nagy barom!látszik h férfi.ha nem írja oda akkor is rájövök.nem azért borotválnak mert úgy szebb...orvosi okai vannak.de miért is magyarázok egy olyannak aki nem szült még és nem is fog soha.agyműtétnél szted miért borotválják le a fejet?Biztos nem azért mert úgy menőbb...és egyébként régen is leborotválták.
2012. jún. 20. 22:30
 14/18 anonim ***** válasza:
68%
Nálunk a kórházban állítólag szörnyű a borotválás (szárazon egy pengével csinálják), a barátomnak a lábán csinálták műtét előtt és még ott is rossz érzés volt neki, pláne nem szeretném hogy ott lent nyúljanak hozzám azzal.... Második babás ismerőseim viszont mielőtt bementek a kórházba inkább otthon a párjuk segítségével leborotválták. Férfiak kedves kommentjeit viszont nagyon "bírom". Majd ha szült egy gyereket akkor lesz joga a nők szülés előtti bármilyen aggodalmát hülyeségnek titulálni. 27hkm
2012. jún. 20. 22:32
 15/18 anonim ***** válasza:
Az azért nem teljesen igaz hogy mindig is borotváltak. Anyukámnak pl van egy könyve a terhességről és a szülésről, tele képekkel. Na annak a nőnek tuti sosem volt leborotválva, de még a bikini vonala sem..És ez teljesen normális volt így könyvként kiadni..anno.
2012. jún. 20. 23:54
 16/18 anonim ***** válasza:
Ja és hogy a kérdésre is válaszoljak. Én szerencsére aznap reggel fürdéskor teljesen leborotváltam. Ha nem tettem volna, akkor nekem is bent a kórházban megcsinálták volna.
2012. jún. 20. 23:56
 17/18 anonim ***** válasza:

Én simán leborotválom magamnak, hetente legalább 1x, hogy ha menni kell, gyorsan és simán menjen. Idejét nem tudom megmondani, mikor volt utoljára "dzsungel". És ebben a melegben, amúgy is jobban izzadok kismamaként, még rosszabbul érezném magam ha nem lenne "sima". De a kórházban megigazítják, a fertőtlenítés és a vágás-varrás miatt is. A beöntés helyett pedig sok helyen kúpot használnak már.

38 hetes kismama

2012. jún. 21. 07:48
 18/18 anonim ***** válasza:

A beöntést sok helyen már nem azzal a "brutális" csöves,vizes dologgal végzik.Kapsz egy diszkrét kúpot,azt a kezedbe nyomják és rendeltetésszerűen kell használni.Aztán várod a csodát. :) És jön is!

Nálunk borotválásra a szülésznő valami krémes,csúszós izét használt;szóval nem a száraz verzió volt.Nem lett volna túl kellemes.Azóta sem tudom mi lehetett,de gondolom erre van kitalálva.

2012. jún. 21. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!