Kismamik, ti hogy "éritek" el magatokat?
Arra vagyok kíváncsi, hogy pl a poci végett, hogy tudjátok a lábatokat-sarkat rendbehozni, körmöt lakkozni, és pl a szőrzetet hogy tudjátok úgy leszedni hogy ne vágjatok bele, de mégis nézzen ki valahogy? Tegnap szembesültem vele (orvoshoz készültem méhszájvizsgálatra, és gondoltam ne nézzek már ki úgy mint egy őserdő), de nem értem el, vagyis elértem, de nem láttam... végül a férjem szaladt segítségül.
Akiknek nincs ilyen segítőkész párja az hogy oldja meg?
Kézzel mosást már térdelve végzem.
Még csak 24 hetes vagyok, mindenki szerint nem túl nagy a pocakom még. Mi lesz később??
Vannak apró praktikák?
na mi ma megyünk UH-ra este a dokimhoz és nemsokára én is rendbehozom magam ott lent.én úgy szoktam, hogy leterítek a padlóra egy törölközőt, leülök, magam elé állítom a tükröt és borotválok...igaz macerás, mert leöblíteni a borotvát fel kell állni, de ráérek :) én 23 hetes vagyok , de én sem látom már rendesen, alul meg főleg.a férjem nem meri nekem csinálni, fél hogy megvág :)
Körmömet úgy rakom rendbe, hogy az ölemben keresztbe veszem a lábam és elérem így. tehát a jobb lábamat ráteszem a balra, mintha törökülésbe akarnám tenni. a sarkamat elérem ha ülök és oldalról reszelem, körmömet úgy festem hogy állok és felteszem a lábamat egy szék szélére.
Nekem a végzettségem kéz és lábápoló műkörömépítő, mégis nagyon nehéz dolgom van, mert a sarkam vagy a lábkörmeimet nem érem el, minössze annyit tudok tenni,hogy beáztatom a lábam így felpuhul a bőr, majd habkő és sarokreszelő segítségével úgy ahogy rendbeteszem, utánna pedig esténként a férjem kenegeti sarokápolóval, átmeneti megoldásnak jó, utánna pedig ha már a kis drágám megszületett jöhet egy alapos pedikűr,
Boldog babavárást,
35 hetes kismama:)
A sarok csiszolóval pont a minap húztam végig a lábam oldalát, most szép varas....
Addig okés hogy oldalt a fanszőrzetet leszedem valahogy, de beljebb már nem érek el. Na nem Kojak-ot akarok, de úgy érzem sokkal higiénikusabb, meg hát ne turkáljon a doki fél percig mire betalál....:) :) Na jó....poénkodom. :) Nyilván egy nagy tükröt be kell szerezni.
A férjem erre a pedikűrös dologra azt mondta szó sem lehet róla, ott van anyám az ingyen van..... Megértem őt is, segít sokat is, csak az ilyen apróságokat nem tudom vele megértetni.
A tükrös módszert a kád szélén ülve is megpróbálhatod, hátha könnyebb. Sok sikert. :)
30 h km
SZia!
Engem is férjem borotvál ott lent:-)
A többit gyantázom jobban mondva megkérem a barátnőm hogy gyantázzon ki!Nagyon aranyos és szívesen megteszi ezt nekem.A lábújjkörmömről meg nem is beszélek.Épp ma csinálta meg ugyanolyanra mint amilyen a kezemen van:-)))Úgyhogy én is szerencsésnek mondhatom magam. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!