Hogy zajlik az integrált teszt a Mátyásföld Klinikán? Le tudná írni vki részletesen?
nálunk volt a magándokimnál a magánrendelőben sima 2D uh(igen ez egyben genetikai uh is volt), utána a kórházban vérvétel és kész!!!
majd 2 héten belül a telefonomra jött egy sms, benne egy kód és az interneten megnéztem az eredményeket a www.sejtbank.hu oldalon. szerintem ez máshol is így van.
Szabolcs megye.
Szia
A genetikai UH természetesen 3D. Remek jó technikai felszerelés, profi szonográfus. a 12. héten valószínűsítette- fiam lesz. A 18. heti genetikai UH megerősítette- ugyanoda mentem vissza. Babamozit is kérhetsz ha akarsz.
Maga az integrált teszt: 12. hét UH+ vérvétel. 16.hét vérvétel eredmény 3-4 napon belül emilben.
Nekem nagy élmény volt. 30. héten is oda fogok menni.
ÖÖÖ :)10 hete volta 12 hetesen, 4 hete 18 hetes genetikai ultrahangon. meg 6 hete is vérvételen. A babamozi 12000 FT a genetikai UHval együtt. Kérdezz rá majd nyugodtan a baba nemére :) Be fogja tippelni- nekem is jót jósolt! Az integrált teszt 17ezer volt _a két vérvétel.
Semennyit nem kell várni! Mire hazaértem, emilben itt figyelt a kicsikémről 9 3D fotó:) 12 hetesen a páromnak is nagy élmény volt a mozi:)
Szia, en is a Matyasfold Klinikan voltam. A genetikai UH-n a mereseket 3D-ben csinaljak, de a babamozi mar 4D-s. Mig mericskel a doktorno, addig te is latsz mindent egy nagy kepernyon. Nekem a 12 hetes UH-n fiunak tippeltek, aztan a 18 hetes UH-n lanyt mondtak, ez utobbi a valoszinu. Egyebkent az integralt teszt 2 vervetelbol es egy UH-bol all. A 12 heten vert vesznek toled (nem kell ehgyomorra menni) es meg aznap van UH is, aztan a 18. heten megint vesznek vert es 3-4 nap mulva e-mailen elkuldik az eredmenyt.
Szep babavarast!
18 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!