Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek? Babanem kérdés.

Szerintetek? Babanem kérdés.

Figyelt kérdés

A 16. héten azt mondta a doki, hogy szerinte fiú a baba, de nem mondja biztosra, még képet is kaptunk a bizonyítékról, bár mondta, hogy ez még nem 100%.

Ma 19+5-nél azt mondta a doki (egy másik), hogy szégyenlős a baba, de amit látott az inkább lányra utal, mint fiúra. Okosabbak nem lettünk, járt valaki még így? Végén mi lett a baba neme?

2012. jún. 20. 16:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szia.Én is pont igy jártam!A 13. héten azt mondta a doki,hogy valószinű fiú,aztán a 23. héten egy másik doki azt mondta hogy lánynak néz ki,de nem biztos,mert takarta magát!Ugyhogy most nem tudom!24 hkm
2012. jún. 20. 17:01
 12/17 A kérdező kommentje:

Na ez jó, nem hittem volna, hogy a mai modern technika világában ennyien vagyunk kétségek között. :D

Mivel a rossz afp miatt elküldtek genetikai tanácsadásra ott meg szerintem megnézik uh-n, talán kiderül. :D 1 hét még.

2012. jún. 20. 17:12
 13/17 anonim ***** válasza:
Én majd egész 3 hét múlva tudhatom meg,ha a picur meg akarja mutatni magát...Mert most legutóbb úgy befeküdt,hogy a köldökzsinór a lába között volt és még össze is zárta a lábacskáit..24 hkm
2012. jún. 20. 17:16
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem a 12.heti uh.-on mondta a doki hogy úgy néz ki fiú,mert mintha herezacskókat látna.Igaz hozzátette nem 100% Aztán a 30.hétig nem mutatta meg magát,szégyenlősködött.Akkor kiderült hogy kislány.Azóta már 27 hónapos nagylány. :-))
2012. jún. 20. 17:22
 15/17 anonim ***** válasza:
A lányommal a 20. hétig nem derült ki, a fiammal már a 12. héten látszott. De a képed alapján nem mondanék lányt...azért drukkolok, hátha csal a köldökzsinór :)
2012. jún. 20. 17:23
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem 12 hetesen azt mondták, mintha fiú lenne. 14 hetesen lánynak látta a szonográfus, és 16 hetesen lányt mondott az orvosom. Pedig olyan jó lett volna 3 lány után egy kisfiú! :)
2012. jún. 20. 18:07
 17/17 A kérdező kommentje:
Hmmm, megérzés...? Lány lesz! Legalább is ezt mondták megint! :)
2012. jún. 29. 21:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!