Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35 hetesen mar akarmikor...

35 hetesen mar akarmikor varhato a baba? Vagy melyik het utan?

Figyelt kérdés
2012. jún. 20. 13:56
 1/6 anonim ***** válasza:
37. hét után vagy elvileg mindenórás kismama. elvileg.. na most, ha el van számolva a terhességed, akkor is jöhet előbb. de például én is 35 hétre születtem és az orvosok azt mondták rám, hogy túlsúlyos koraszülött vagyok, mivel 3050 grammal születtem így is..
2012. jún. 20. 13:58
 2/6 anonim ***** válasza:
A 36 hét a vízválasztó, onnantól már nem számít koraszülöttnek. A 36 betöltött héttől.
 3/6 anonim ***** válasza:

A 38. héttől bármikor várható,de ha a 37. héten születik is elég fejlett már!

Persze ha nyitva van a méhszájad,elment a nyákdugó,sűrűn vannak jóslóid... esetleg rendszeresen,akkor az már intő jel! :-)

Boldog babavárást,könnyű szülést és egészséges kisbabát!! :-)

Üdv: 3 lányos

4/6 anonim ***** válasza:

Hogy érted, hogy akármikor várható? A szülés bármikor beindulhat akár a 25. héten is, de az a legjobb a babának, ha minél tovább van bent. Viszont, ha arra vagy kíváncsi, hogy koraszülött lesz-e akkor elviekben a 36. hétig igen, de az esélyei teljesen jók max kisebb lesz.

Nyugi tudom milyen szörnyű az utolsó pár hét pláne melegben, de kitartás hamarosan meglesz a babád

2012. jún. 20. 13:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Második vagyok, igen úgy ahogy az első írta: betöltött 36 hét, vagyis a 37 hét első napjától jó. :-)
2012. jún. 20. 13:59
 6/6 anonim ***** válasza:

azért még várjon az a baba 1-2 hetet!35 hetesen még koraszülöttnek számít,nem is a súly miatt hanem a tüdő érettsége még ilyenkor nem megfelelő.

37.hét után már nem koraszülött hivatalosan,de van olyan kórház ahol már a 36 hétre született babák is újszülöttnek számítanak.

37hkm

2012. jún. 20. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!