Ha csak a hasam egy része keményedik be, akkor ott a baba nyomja ki magát és nem haskeményedés, ugye?
A köldököm felett kb 6-8cm-re és jobb oldalt. Ez a baba popsija vagy feje lehet?
Bal oldalt lent meg pici mozgásokat érzek.
Nem tudom hány hetes vagy, de Én a baba mozgását és a haskeményedést egyértelműen meg tudom különböztetni.
A keményedés hasonló mint a görcs mondjuk a vádlidban, pár másodpercig tart, nekem a hasam alja szokott bekeményedni.
A baba mozgása meg egyértelmü :) Bár nem tudom mikor mit nyom ki, mert egyszer fejjel lefelé van, egyszer rendesen :)
24+3hkm
Amikor keményedés van, olyankor a baba nem mozog, tehát ha érzed a mozgást is, akkor nem keményedsz.
A baba feje a legkeményebb, valószínűleg azt nyomhatja ki.
Amúgy a haskeményedés jellegzetesen a has alsó részén van, vagy mindenhol, de az alja mindenképp kemény, szóval majdnem biztos, hogy Nálad nem erről van még szó...
Amúgy hány hetes vagy?
Ja,azt elfelejtettem írni,hogy 31 hetes vagyok.
Múlthéten éreztem egyik nap 3szor ilyen görcs szerű dolgot a hasam alján. Tényleg ilyen mensi szerűt. Akkor az volt a haskeményedés?
Az első terhességem alatt sose éreztem ilyet,azért vagyok ilyen "tudatlan". :)
Amikor kinyomja magát,akkor nem érzek igazán mozgást,csak azt,hogy jobb oldalt fent kicsit feszül és megkeményedik a hasam,meg talán picit ki is dudorodik.
Igen, akkor az lehetett a haskeményedés :) Van akinek nem jelentkezik annyiszor, van akinek elég sokat.
Én még csak 24 hetes vagyok, de ha kinyomja magát az egyértelmű :) és már látszik is kívülről :) Valószínűleg rosszcsont lesz :D
Én 28 hetes vagyok, és azzal a jelenséggel, amit leírtál 17 hetes korom óta találkozom.
Említettem az orvosomnak, aki megerősítette, hogy ez egy részleges méhösszehúzódás, semmiféle gondot nem okoz,de nem a baba csinálja. A méhszájad nem nyílik tőle és nem is keményedés, nem mindenkinél fordul elő, viszont nála már többször volt olyan, hogy ez UH vizsgálat alatt történt és elment tőle a kép :-) szóval nyugi, ezzel nem kell törődni.
Boldog babvárást mindenkinek!
Kedves Utolsó!
Erre gondolsz: "Amikor kinyomja magát,akkor nem érzek igazán mozgást,csak azt,hogy jobb oldalt fent kicsit feszül és megkeményedik a hasam,meg talán picit ki is dudorodik."
Erre a kis "dudorra" mindig ugyan ott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!