Ma megyünk parommal nyaralni. Ahova megyünk van kinti medence rendes hideg víz van benne ill. Van egy wellnes része is. Ti furodnetek?
NEkem azt mondta a dokim és a védönő is, hogy egy PROBLÉMAMENTES ÉS EGÉSZSÉGES terhességben BÁRMIT lehet. Kérdeztem a Balatont, az itthoni medencét, azt mondták mindegyik meg van engedve. Termálba ne menjek, és nagyon meleg vízbe.
Nagyon hidegbe (19-20fokosba) az ember akkor se szívesen megy ha nem terhes, szóval érezni fogod, hogy "kívánod-e " a pancsolást.
Szerintem nyugodtan.
24+3hkm
Jövő héten megyünk a Balatonhoz, olyan házba ahol van medence. A doki szerint nyugodtan csináljam, ami jólesik, akár medence, akár Balaton, így én fogok fürdeni:)
34 hetes kismama
Siman! Nemreg voltunk mi is,en egy szo nelkul belementem es igen jol esett egy kicsit uszkalni,sulytalannak lenni. Amikor kicsit fazni kezdtem,akkor egybol kijottem. Jakuzziban is ultem,35 fokosra allitottuk a vizet,semmi bajom nem lett, egyaltalan nem volt meleg. Igaz,nem ultem benne sokat,de egy orat tuti. Erezzetek jol magatokat, en ebben hiszek. Nem kell mindent tulparazni.
28 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!