Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terheléses cukor vizsgálat...

A terheléses cukor vizsgálat alatt és után nagyon rosszul voltam. Még nem tudom az eredményt, szerintetek kell aggódnom?

Figyelt kérdés
Ma voltam a terheléses cukorvizsgálaton. Nem volt semmi gond,bár már éhesnek éreztem magam a vizsgálat előtt is,ezért jól is esett a cukros víz. Fél óra elteltével szörnyű hányinger,remegés,szédülés jött rám és homályosan láttam mindent. Azt hittem,mire letelik a két óra összeesek,kivert a víz. Hideg,mentes ásványvizet azt iszogattam,azt mondták,azt szabad. Az újabb vérvétel után megittam egy joghurtot és ettem egy kis kekszet,utána már jobb volt. Holnap megyek az eredményért,nem tudom,mire számítsak? 25hkm

2012. jún. 19. 19:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

én hétfőn voltam, nekem az éhgyomri 4,1 a 120 perces 5,2. nekem semmi bajom nem volt, viszont késő du.ra olyan durva hasmenésem lett hogy csak na...este esett le, hogy a cukortól tuti, mivel semmi olyat nem ettem előtte ami előidézhette volna ezt...

nem kell egyébként ott ülni 2 órát, nyugodtan el lehet menni, én is 2 óra múlva mentem vissza kopogtatni a 2. vérvételért.

2012. jún. 20. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!