Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vérezhet az orrom a terhesség...

Vérezhet az orrom a terhesség miatt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

20 hetes kismama vagyok, eddig még életemben nem vérzett magától az orrom, most egyik pillanatról a másikra elkezdte. Lehet oka a terhesség? Vagy valami baj lehet? Normális ez vagy miért lehet?

2012. jún. 19. 17:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen, valószínű hogy a terhességed az oka, nekem is volt kb 20 hetesen kezdődött és olyan 29. hétre múlt el teljesen! Kitartás!
2012. jún. 19. 17:45
 2/10 anonim ***** válasza:
Teljesen normális, nekem első terhességemnél sűrűn vérzett. Nem kell megijedni.
2012. jún. 19. 17:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen, eletemben 4x verzett az orrom, 2 ezek kozul a terhesseg alatt volt.
2012. jún. 19. 17:47
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors válaszokat! Akkor nem aggódom feleslegesen. Csak kicsit megijedtem, mert életemben egyszer vérzett még az orrom, de akkor orrba vágtak és nem tűnt furcsának! :D

Köszi

2012. jún. 19. 17:53
 5/10 anonim ***** válasza:
Én soha nem voltam egy orrvérzős típus, aztán a terhességem alatt egyszer úgy elkezdett vérezni az orrom, hogy csak a fül-orr-gégészeten tudták elállítani.
2012. jún. 19. 18:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt soha előtte orrvérzésem és a 18.héten eredt el először, ekkor kórházba is kerültem pár napra mert kiderült hogy magas lett a vérnyomásom (terhességi magas vérnyomás).Innentől szednem kellett vérnyomáscsökkentőt és a végeredmény a 39.héten nagyon magas vérnyomás miatt (200/...)császármetszés.A szülés után visszaállt a "normál" értékre.Ezt csak azért írtam le hogy szerintem többször is mérd a vérnyomásod ha van rá módod.
2012. jún. 19. 19:26
 7/10 anonim ***** válasza:
47%

Szia! Nekem se vérzett soha az orrom, de mindkét terhességem alatt nagyon sokszor, majd minden nap. Ahogy megszültem vége lett.

Boldog babavárást!

2012. jún. 19. 20:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is attól vérzett, kb ugyanilyen idős állapotosan, és a nődokim felírt napi 3*2 Rutascorbint, ez vérzéscsillapító és C-vitamin kombinációja. Hatásos volt, utána nem vérzett.
2012. jún. 19. 20:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Az enyém most is vérzik. 26+3 hkm
2012. jún. 20. 08:46
 10/10 A kérdező kommentje:

Ó Anyám!

Akkor azt mondjátok érdemes megemlítenem a dokimnak, hogy mi a helyzet? Hát nem nagyon mértem mostanában a vérnyomásom, de akkor rászokok! :) Köszönöm szépen, remélem nekem nem lesz gyakori mert elég kellemetlen volt! :)

2012. jún. 20. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!