Mekkora babát tudtatok simán megszülni? Súlyra gondolok.
A 12.hétben vagyok,de az orvos és a gép szerint a baba már 14 hetesnek felel meg.Eddig kissebb volt az átlagnál,de nagyon gyorsan fejlődik.Az első babámat a nagy mérete miatt császárral szültem,a második babám picike volt,őt simán megszülhettem.Szeretném ezt a babát is simán szülni,de ha ilyen gyorsan növekszik félek túl nagy lesz és nem tudom,majd simán a világra hozni.
Szerintetek lesz esélyem a sima szülésre akkor is,ha ő is nagy baba lenne?
Először is Gratulálok Gabkának ügyes voltál,és további jó egészséget nektek!:)
Az első babám 3800g-al született,ami önnmagában nem túl nagy méret,hozzám képest mégis hatalmas volt egyszerűen nem fért át a medence csonton.
A második babám 2900g-al született,hamar meglett,de nehezen a doki velem együtt nyomta,csak ő a könyökével:)
Ez a picurka,pedig úgy tünt később fogant,mert egy héttel kitoltuk a szülés időpontját annyira picike volt a 11.hétig.Most okoz fejtörést miként is számoljunk,mert a 12.hét végén vagyok,de a baba annyit nőtt,hogy 2 héttel előrébb járunk.Én is abban reménykedek,hogy az utat törte a picinek a testvére,így szülhetek simán.A válaszaitokból kiderült,hogy még ne tojjak be,extra nagy babát is lehet simán szülni,ez nagyon megnyugtatott.Mert isten bizony,komolyan gondolom csajok inkább szakadjak,repedjek (a stoppolást ugysem érzem altatnak;) ),csak ne legyen császár.
Nagyon köszönöm! :-)
Kedves kérdező, ne aggódj, menni fog, csak pozitív legyél, az segít!
5 ös vagyok, én is nagyon nem akartam császárt (sajnos mondjuk nekem be is jött ez a vágtak is szakadtam is dolog, mert megpróbálták a gátvédelmet a harmadik babánál de nem sikerült).
Hátha mégse lesz olyan nagy az a bébi, nekem is összevissza ígérgették ezeket a méreteket, hogy a harmadik majd még nagyobb lesz mint a második, közben meg kisebb lett pedig fiú is.
A másodiknál meg 3400 körülit jósoltak, pont egy kilóval nagyobb lett, "élesben" derült ki, mennyire nagy baba.
4050g 59cm 2 ora vágtak varrtak
4200g 60cm se vágás se varrás 2ora
3740g 56cm 2ora vágás varrat nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!