Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek mit mondott az orvos?...

Nektek mit mondott az orvos? Pontosan mikor kell a AFP vizsgálathoz a vért levenni?

Figyelt kérdés
Mindenki máshogy tudja, akkor most mi az igazság???

2012. jún. 18. 23:06
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Igen, a 4es tesztben lett rossz. afp 0,59 mellett a hcg 2,12, sp1 1,44 PAPP-A 0,89. (a laborban azt mondták az első 3 vonatkozik a down kórra) 33 éves vagyok, nyaki redő 2 mm, orrcsont rendben, genetikai uh rendben, nem találtak eltérést. Ja, a kockázat 1:58... Szerintem a hcg húzza le, mert azt mondták mindegyik érték 1 körül normális. Na most azt nem tudom, hogy a hcg milyen ütemben kellene hogy csökkenjen a 16. hét után. vajon azt is ennyire befolyásolja a terhességi kor(úgy értem napok is számíthatnak)mint az afp-t?...
2012. jún. 19. 09:32
 12/13 anonim ***** válasza:
Igen, itt a HCG a nem okés, nem az AFP húzta le. 15+5 hét már ideális a teszthez, végeztesd el az amniot, és megnyugszol.
2012. jún. 19. 11:37
 13/13 A kérdező kommentje:
már egy hete túl vagyok rajta..
2012. jún. 19. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!