9 hetes terhes vagyok. Harom napja elkezdtem verezni es alvadt ver is volt. Mento bevitt a korhazba, ahol az orvos vert vett es megvizsgalt. Mit tegyek?
Szia!Van esetleg itthon nőgyógyászod?Bár nem terhességgel kapcsolatos,de én Írországban voltam kint amikor borzasztóan elkezdett vérezni a vastagbelem/Colitis ulcerosas vagyok/.Egyszerűen nem tudtam mit kezdeni magammal,mert onnan nem könnyű hazajönni.Felhívtam az itteni belgyógyászomat és mindenben támogatott.Elmondta mit tegyek,mit vegyek magamnak,még abban is segített volna,hogy átadom egy kinti orvosnak a telefont és ő elmondta volna a betegségemet és a gyógyszerszedéseimet latinul,hogy bírjanak rajtam segíteni.De szerencsére itthonról küldtek gyógyszereket és 1 hét után hazatudtam jönni,bár végigszenvedtem az utat.Kint nem kaptál semmi gyógyszert?Nem fektettek be?Ha feltudnál hívni egy itthoni nőgyógyászt,biztosan tudna valamiben segíteni neked!
Ne kelj fel,csak pihenj egész nap!
Remélem minden rendben lesz veled!
Szia! En is Angliaban elek. Ne felj, ha megultrahangoztak es azt mondtak hogy nem a mehbol jon, akkor valoszinuleg csak van egy mehszaj sebed vagy valami. Beszelj a midwife-oddal, mondd el neki hogy nagyon aggodsz. De azert probalj meg megnyugodni! Nemsokara vege az elso 3 honapnak, es akkor mar sokkal kisebb az eselye hogy baj legyen. Igen, lattam hogy irtad hogy mi tortent elotte, de ne arra gondolj!
Remelem minden rendben lesz Veled! Irj a fejlemenyekrol!
13+5h km
Megint en vagyok! Itt van egy kerdes, itt csak angliai kismamak vannak, ha gondolod csatlakozz hozzank, sokat segit ha meg lehet osztani massal az aggalyokat es a tapasztalatokat!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!