Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, akik 30 napnál...

Kismamák, akik 30 napnál tovább voltak táppénzen, meg kellett jelenniük a táppénz ellenőr előtt?

Figyelt kérdés

Akinek igen, annak kíváncsi lennék a részletekre is, mit kérdezett stb.

Válaszokat köszönöm.

2012. jún. 18. 20:52
 1/5 anonim ***** válasza:

én 31 hete táppénzen vagyok azt se tudtam h van ilyen h táppénz ellenőr...:-/neked menned kell?

37hkm

2012. jún. 18. 21:07
 2/5 anonim ***** válasza:
2x voltam több hónapig táppénzen, egyszer sem kellett mennem amikor ott volt az ellenőr.
2012. jún. 18. 21:29
 3/5 anonim ***** válasza:
11. hét óta veszélyeztetettként táppénzen vagyok, szakorvosi javaslat alapján, amit leadtam a házi orvosnak. Most a 39. hétben vagyok, de ellenőrrel még nem találkoztam.
2012. jún. 18. 21:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem kellett menni, voltam 2-szer, vagy 3-szor. A kórházból kiment valaki a háziorvoshoz, ott kellett találkozni vele. Nem kérdezett semmit, tényleg csak pofavizit volt, táppénzes felülvizsgálat címen.
2012. jún. 18. 21:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Én már 17 hete vagyok táppénzen, minden hónapban adtam le igazolást a háziorvosnak, amit a nőgyógyász állított ki. Ellenőrrel még soha nem találkoztam, sőt nem is hallottam róla.
2012. jún. 18. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!