MI az igazság abban hogy meglátszik a babán?
Figyelt kérdés
Elég csúnyán megütöttem magam kb 1 hónapja és elég csúnya még mindig.Sokan riogatnak hogy meg fog látszódni a babámon.36 hetes km2009. júl. 5. 21:04
1/16 anonim válasza:
Dehogy fog meglátszódni! Ez csak babona! Kb. olyan, mint a has csúcsosságából jósolni a baba nemét. (Persze van, hogy bejön, hiszen 50% az esély)
2/16 anonim válasza:
hmm....ez jó kérdés. Nekem van egy ismerősöm akinek a lábán van egy jó nagy piros folt. Az anyukája mikor terhes volt, elesett..picit beütötte a pocakját is. A babó meg úgy feküdt, hogy pont ott volt a lába. Az esésnek meg most ő viseli a nyomát. A pocakodat is megütötted?
3/16 A kérdező kommentje:
Nem ütöttem meg a pocim.A seb a lábszáramon van,egy nagy vaslemez horzsolta végig.Nincs varrasodás de sajnos elég csúnya.Az nem izgat hogy most hogy néz ki csak az hogy a babán ne legyen semmilyen nyoma...
2009. júl. 5. 21:13
4/16 anonim válasza:
Nem kell megijedni,de létezik ilyen nagyon ritkán.Magyarázat nincs rá.Több ilyen hibával született gyereket ismertem,általában a terhesség első 1-2 hónapjában történt dolog miatt fordul néha elő.Az egyik lányomnál elestem,leütöttem a térdem,és foltos a térde.A másiknál megégettem a keze,és semmi jele nincs a fiamon.
5/16 anonim válasza:
Második vagyok...szerintem nem fog meglátszani:) Azért vigyázzatok magatokra!
6/16 anonim válasza:
A terhességem alatt 3-szór égettem meg a kezem a vasalóval.(sajna elég béna vagyok)
Most 5 hónapos a kicsi, s nincs rajta semmi.
Engem is riogattak...:)
7/16 anonim válasza:
Szia nekem a vállam kicsit megéget olyan 1 ft nyi darabon lekvárt főztem és széddurrand az üveg azt mondta a védőnő hogy figyeljem meg meg fog lászódni a babán.
Hát remélem nem igy van de mi köze lehetne a vállamnak a babához?
Ugye nem látszódik meg...
8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat.Kb 1 hónap múlva alá tudom támasztani,hogy babona vagy sem.Remélem csak idegesítő "néphiedelem" :)
2009. júl. 5. 21:20
9/16 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Én is válaszoltam, én a hasam vasaltam meg :)
Semmi nem látszik a babámon.
10/16 anonim válasza:
en sajnos estem nehany lepcsofokot terhesen, a fajdalmon es az oriasi foltokon kivul - csak rajtam- semmi baj nem lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!