Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen nyomokat hagyhat a...

Milyen nyomokat hagyhat a babón egy influenzás betegség? Okozhat elhalást?

Figyelt kérdés
volt 2 vetélésem a múltban ezért veszélyeztetve is vagyok. most vagyok 6+2 és nagyon aggódom emiatt. sajnos el sem tudom képzelni hol kaphattam el, szinte nem is voltam nyilvános helyen. Eddig házi módszerekkel kezeltem magam, ma kaptam antibiotikumot is.
2012. jún. 18. 15:18
 1/6 anonim ***** válasza:
nem lesz semmi baj sokat pihenj
2012. jún. 18. 15:51
 2/6 anonim ***** válasza:
A láz okozhat,maga az influenza nem.Ha az megvigasztal valamelyest,én idén márciusban jártam így.8-9 hetes voltam,és antibiotikum kellett,és egyből csillapítottam a lázamat,ami igen magasra felment,39,4 volt(nekem a Panadol nem ér semmit,Algopyrint javasolt a nőgyógyászom és a körzetim is).Holnap töltöm be a 25. hetet,és minden rendben van.Igyál sok-sok folyadékot,és a lázadat csillapítsd!Mielőbbi jobbulást!2gyerekes+25hkm
2012. jún. 18. 15:54
 3/6 anonim ***** válasza:
nekem is volt 8 hetesen, mármint influenzám. nagyon féltem, de nem lett semmi. ha az orvosnak mondtad, hogy terhes vagy, akkor úgyis olyan szert írt fel, ami nem káros a magzatra nézve. én nem mertem volna halogatni, bármennyire is féltem a gyógyszerektől, de a betegség nagyobb bajt tud okozni, mint pár szem tabletta.
2012. jún. 18. 16:13
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat :) az a baj, hogy becsapott a betegség, mert csütörtökön rámtört, de péntekre elmúlt, ezért nem is mentem dokuhoz, gondoltam sikerült kikezelnem volt fújókám amit szabad volt terheseknek is. és szombat délután visszacsapott, de rendesen... akkor már a torkomat érte és tegnap egész nap feküdtem, lázam nem volt csak iszonyatosan fájt a köhögés. most meg hangom nincs, meg a köhögéstől fáj az egész hátizmom... de majdcsak jobb lesz már :)
2012. jún. 18. 16:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem se aggódj!

Én 5 hetes terhes voltam - még nem is tudtam, mert ritkábban jött meg a menzeszem - két napig magas lázzal feküdtem, antibiotikumot, lázcsillapítót, torokfertőtlenítőt szedtem... Szóval mindent! Azt mondta a dokim, hogy ilyen koraterhességben még - azt nem tudom pontosan, hogy hányadik hétig - még nincs közös véráram a Babával. Tehát, elvileg nem okozhat még gondot, ha alapból egészséges a Baba. Azt hiszem, mintha úgy mondta volna, hogy a 8. és a 12. hét között kell nagyon figyelni!

Nyugi! Amelyik gyerek meg akar születni, az meg fog születni! És a Tiéd meg akar!!! Erre gondolj! ;-)

2012. jún. 19. 09:10
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. jún. 19. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!