Camambert sajtot tényleg nem lehet enni? A kedvencem, eddig szinte kétnaponta ettem, tényleg nem lehet? Kivagyok tőle.
Teljesen egyértelműen utána lehet olvasni nagyon sok oldalon, hogy a penészes és lágy sajtokat nem ajánlják.
Ez szerintem olyan dolog, hogy pl ma már azt mondják, hogy a kávé is megengedett csekély mennyiségben a terhesség alatt.
Ha 10 év múlva azt mondják, hogy a dohányzás is megengedett csekély mennyiségben, akkor majd az is helyes lesz??
Azt hiszem 9 hónapra lemondani valamiről, amit nagyon szeretünk enni vagy inni, nem nagy dolog......
Én pl kávéfüggő vagyok, de miután elhatároztuk, hogy jöhet baba, rögtön abbahagytam a kávézást. Nem ér annyit a dolog......
Minden a fejben dől el.
És ha pl a penészes sajtot nem fogod enni 9 hónapig, azzal a babádtól semmit nem vonsz el. Egyél helyette sima trappsita sajtot pl a kálcium miatt, az fontos.
en is ugy tudom hogy a kemeny sajtok fogyaszthatok de a lagyak nem,tudod a sajtok különbözö bakterialis erleleseken mennek keresztül es gondolom(nem tudom )ezek lehetnek artalmasak.amugy ritkan en is eszem de nem rendszeresen,kb havi3x
25 hetes kismami
ok köszi a válaszokat!
a karaván füstölt sajt milyennek minősül?azt ehetem? bocsi, csak hihetetlen nagy sajtzabáló vagyok, az összeset imádom a rokfort kivételével.van még olyan a camamberten kívül, ami nagyon tilos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!