Székesfehérváron tényleg kétnaponta kell járni NST-re a 36. héttől?
Szia! Nem kell kétnaponta NST-re járnod, hetente egyszer kell menni.Én 1 hónapja szültem Fehérváron. A terhességem utolsó hetében kétszer mentem, és mivel a kisbabámat túlhordtam így a végén már naponta látogattam a kórházat. De ez csak azért volt mert már a 41 hétben voltam. Szóval ne aggódj.
Sok boldogságod és egészéget kívánok nektek.
Üdv: 6 hetes kislány anyukája
Kedves Kérdező!
Ne haragudj,hogy bele kérdezek!
Kedves Első!
Kérlek írd le a tapasztalataidat a kórházról,személyzetről,és mindenről,ami a szüléssel kapcsolatos!!Előre is köszönöm!
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Nem tudom a védőnő akkor miről beszélt. :)
Sok boldogságot mindenkinek! :)
Én is kíváncsi vagyok mindenre amúgy, igaz még van egy kis időm, de érdekel a kórházzal kapcsolatban minden. :)
Az első vagyok:)
Elöször is nem volt fogadott orvosom, az ügyeletes dokinál szültem. De nem éreztem ennek hátrányát. Kedvesek voltak a szülésznők és a doki is rendes volt. A szülést követően minden nap meglátogatott. A kislányom mindent egybe számolva 6 óra alatt született meg. Apás szülés volt amit csak ajánlani tudok mindenkinek. Remélem válaszoltam a kérdésetekre. Ha más is érdekel írj e-mailt.
Üdv: az első:)
Ne haragudjatok, hogy beleírok, de szeretném látni később is a kérdést. Én is aggódtam ezen, elég macerás lenne kétnaponta feljárnom Fehérvárra.
Nekem sincs orvosom. Bízom a szerencsémben. ;)
13:20 újra.
Én is 40 km-ről fogok, nekem is ez a problémám. Baromira kiesik, és nekem csak a busz marad (eladtuk az autónkat). :(
Egyébként most nézem, hogy milyen merészek vagyunk! :D Én sem orvost, sem szülésznőt nem szándékozok fogadni, látom, más sem. :)
(Off volt, bocsánat!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!