Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagy pocakosok, ki milyen...

Nagy pocakosok, ki milyen rucit hord ebben a hőségben? (nem otthon)

Figyelt kérdés
2012. jún. 18. 10:46
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Lenvászon kismamanadrágot( nem pocibetétest) ,lenge felsőkkel,vagy vékony anyagú ruhákat pamutból.
2012. jún. 18. 10:55
 2/8 anonim ***** válasza:
66%
Én tavaly nyáron voltam pocakos, és akkor volt a tescoba olyan póló, aminek kicsit, enyhén buggyos volt a két ujja, alul pedig gumis volt/húzott. Ebből vettem 5db-ot és elvoltam vele egész nyáron!
2012. jún. 18. 10:56
 3/8 anonim ***** válasza:
86%
2.vagyok, bocsi lemaradt a másik vele: len gatyót és kismama rövid farmert vagy farmerszoknyát.
2012. jún. 18. 10:57
 4/8 A kérdező kommentje:
hordtatok\hordotok olyat amiből kivan a pocak? hatalmas hasam van és a legtöbb felsőmből ki van
2012. jún. 18. 10:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tehetem,hogy olyat hordjak,mert az előző két babámmal rengeteg csíkom lett,és inkább nem mutogatnám.
2012. jún. 18. 11:04
 6/8 anonim ***** válasza:
72%
én vékony cicanacit hordok ilyen mell alatt húzott felsőkkel, természetesen vékony anyagból. elég rosszul viselem ezt a meleget, ha megoldható inkább csak este mozdulok ki. egyébként én nem szeretem, ha kint van a hasam. annyi ruhából lehet már választani és a legtöbb igenis jól takar (pl. tunikák, kisruhák) na és az áruk sem horribilis, sőt gyakran már egy-két ezer ft-ért hozzá lehet jutni elég szép darabokhoz.
2012. jún. 18. 11:07
 7/8 anonim ***** válasza:
H&M-ben lehet kapni (1000-2000 Ft) hosszított fazonú trikókat, nagyon jó pamut anyagból, egyszínűt mindenféle színben és csíkosat. Olyannyira hosszított, hogy egy nemterhesnek a térdéig is leér, ha pocakodra felveszed, nyilván rövidebb lesz de simán eltakarja a pocakot. Na én ilyeneket hordok, alatta pedig szintén H&M-ben vásárolt gumis derekú pamutszoknyákkal (1.300 Ft/db), amit pocak alá letolok, rá a trikó és már kész is. Könnyű, lenge és nagyon csinos, eddig mindenki megdicsért:) Ja és nekem is brutálisan nagy hasam van, pedig még csak 28 hetes vagyok, de ezek szerintem terhesség végégig jók lesznek mert nagyon jól engednek.
2012. jún. 18. 12:48
 8/8 anonim ***** válasza:

csak pamutot, lehetőleg világosat

lenge felső, rövidnadrág

hosszú felső , cicanadrág

hosszú ruha

papucs vagy bebújós cipő (balerina cipő)

2012. jún. 18. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!